Gå til innhold

Frank Kristiansen

Bidragsyter
  • Innholdsteller

    1 263
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    22

Innlegg skrevet av Frank Kristiansen

  1. 19 timer siden skrev Stian Rolandsen:

    Så kan jeg legge til at bakgrunnen for at jeg i hele tatt startet på dette er at jeg ikke ønsket å ha MSFS installert på den minste disken og Windows på den største. 

    PS. Fortsatt 23 gb igjen. Men har brukt ca. 2 timer på å komme like langt som på 4 dager.  

     

    Du er klar over at du kan flytte mappene Community og Official akkurat dit du vil på maskinen din? 

    Jeg har laget et innlegg om dette i MSFS forumet:

    https://forums.flightsimulator.com/t/can-you-move-the-community-folder-to-a-different-drive/272303/6?u=frankthemoose

    • Like 1
  2. 46 minutter siden skrev Stian Rolandsen:

    Jeg går tilbake til P3D. Er bedre grafikk i P3D enn på skrivebordet mitt. Har sittet siden fredag kveld å forsøkt å reinstallere MSFS. Har lest alt som finnes av poster om download loop, decompresion loop etc. 

    Starter MSFS og nedlasting starter. Når loop starter så sletter jeg .part filer og fortsetter. Har jobbet meg ned til å ha 3,2 gb igjen. Men etter å ha jobbet med dette i hele går kveld og 2 timer til i dag uten at jeg kommer nærmere målet så gir jeg faktisk bare opp. 

    Et siste desperat forsøk med å høre om det er noen her inne med tilsvarende erfaringer som kan ha en løsning som ikke er skrevet en annen plass på internett?

    Slå av antivirus og VPN når du laster ned første gang. Mulig det er årsaken til at det stopper...

  3. 2 timer siden skrev Dag Baardsen:

    Jeg prøver å opprette en ny gressflyplass inne fra Developer-menyene til MSFS og alt ser ut til å funke. Jeg får kompilert helt uten feil og laget en pakke som jeg legger inn i Community-folderen som normalt, men den dukker ikke opp i World Map eller søk. Flyplassen er helt uten custom-artifakter som 3D-bygninger eller paint.

    Tidligere har jeg laget flere flyplasser med utgangspunkt i eksisterende plasser og det har fungert fint.

    Noen tips fra andre sceneryutviklere til hva jeg bør se etter?

    Merkelig... Jeg lagde akkurat en ved å opprette alt inne fra SDK (lot programmet opprette mappestruktur og alt) og den fungerte veldig fint. SDK 0.22.0.0.

    Har du laget en ICAO-kode (fiktiv eller ekte) til flyplassen?

  4. 3 timer siden skrev Rune Karlsen 2:

    Xbox app? Har ikke den så vidt jeg vet. Har aldri logget inn på en app, men har handlet flyplasser og fly inne i MSFS simulatoren tidligere uten å logge inn på noen app?

     

    Du er nok logget på XBOX for å benytte online-funksjonaliteten i MSFS. Søk etter XBOX i Windows og se hva som dukker opp. Du har vel en gamertag tilknyttet MSFS, og det er denne kontoen du kan forsøke å logge av og på. Usikker på om det fungerer på denne måten i Steam, men jeg vil tro det er likt...

  5. Det du viser nå er innholdet av zip-filen. Mulig du har pakket ut dette et annet sted, men i så fall leter du på feil sted.

    Regner med at hvis du høyreklikker på denne filen så står det Pakk ut til LittleNavmap-win64-2.8.11 et sted i menyen. Gjør det, og det dukker opp en gul mappe med innholdet av zip-filen. Det er disse filene du skal bruke for å kjøre programmet.

    • Like 1
  6. Du har ikke pakket ut innholdet av zip-filen. Alle filene er fortsatt komprimert.

    Høyreklikk på LittleNavmap-win64-2.8.11.zip og velg Pakk ut alle (mener jeg det står). Da får du en katalog (gul mappe) som inneholder filene til Little Navmap. Når dette er gjort, kan du følge oppskriften ovenfor 🙂 

  7. 1 time siden skrev Kåre M:

    Takk for svar, Frank, du svikter aldri!
    Metoden du anviser, er jo den vanlige måten å lage snarvei på. Problemet er bare at "Lag snarvei" ikke finnes i menyen over mulige handlinger. 

    Hvis du har Windows 11, så tror jeg den dukker opp hvis du klikker Vis flere alternativer nederst...

  8. 46 minutter siden skrev Kjell-Erik Aarsheim2:

    Litt usikker på om SPAD.next vil fungere med disse boksene, spesielt siden det er "seriell" basert med COM port, og dermed må kables via en overgang, men det er jo bare å forsøke siden de tilbyr trial før man evt kjøper noe. Mobiflight er jo også et alternativ til å få ulike brytere og slikt mappet mot MSFS, har lest om flere som bruker dette i kombinasjon med SPAD også, da gjerne Mobiflight sin WASM modul. Jeg har personlig bare begynt på skrape litt i overflaten på SPAD selv, er en liten læringskurve der, men det er ganske greit å komme igang med. Er litt jobb å mappe knapper og brytere mot Lvars og simulation events, men absolutt overkommelig.

    Mye paneler og brytere der, så skjønner godt at du vil ha disse godsakene i drift igjen 🙂

    Gjelder nok å finne en "god" USB Serial Adapter - og krysse fingrene 🙂 

    • Like 1
  9. Har bare så vidt testet det på et Logitech Flight Switch Panel, og det fungerte i alle fall fint. Masse profiler man kan laste ned, og du bør finne ferdige konfigurasjoner til det meste.

    Visuelt grensesnitt på konfigurering, så det er greit å sette opp nye ting.

    Overganger bør vel finnes hos Clas Ohlson eller Kjell & Company. Usikker på hvordan MSFS reagerer på slike ting, men får du dem opp i SPAD.neXt, så bør det fungere.

  10. Jeg bruker (og har alltid brukt) en snarvei som skal hoppe over noen av oppstartselementene. Den har fungert når den vanlige snarveien ikke har fungert.

    Lag deg en ny snarvei på skrivebordet og lim inn følgende tekst:

    C:\Windows\System32\cmd.exe /C start shell:AppsFolder\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe!App "-FastLaunch"

    Start MSFS fra denne nye snarveien.

    Evt. kan det hende du bør oppdatere driverne til skjermkortet ditt.

×
×
  • Opprett ny...