Gå til innhold

Geir Haugmo

Premium Medlem
  • Innholdsteller

    357
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    4

Alt skrevet av Geir Haugmo

  1. Takk for svar. 👍 Vet ikke hva som skjedde, men jeg var tydeligvis logget ut av Microsoft kontoen min. Det kom en Windows update i går. Får skylde på det.
  2. Jeg skulle starte opp programmet i dag og fikk meldingen som i overskriften. Jeg skal forske på dette senere i dag, men hvis noen har en rask løsning så er jeg veldig takknemlig. 🙂
  3. Den er grei. Prøver i morgen. 🙂 Takk skal du ha.
  4. Hei. Jeg har forsøkt å installere den siste versjonen 2 ganger nå. I MSFS ser jeg bare 3 filer i flightrecorder. Hva gjør jeg galt? 🙂 [img]https://i.imgur.com/fxXZqEy.png[/img]
  5. Tror du vil finne at rapporteringskulturen i luftfarten forandret seg lenge før de marine hendelsene du beskriver. Uansett, lykke til med oppgaven. Blir spennende å høre hva du finner. 🙂
  6. Zurich (?) er ikke en verst by. Regner med at det er noe bedre enn Spectrum Holobyte, så vil du dele specen med oss? Er i tankeboksen selv. Ny, eller oppgradering.
  7. Greencom? Tydeligvis gått meg hus forbi. Noe mer info om dem i farta? Kvalitet. Hva skjuler seg bak av merkenavn osv. Nærmer seg oppgradering/ny ganske så snart.
  8. Tror dette kan være en naturlig "evolution". Tror nok Asobo har bygget erfaringer på svakheter og nye muligheter ettersom produktet har utviklet seg. Spennende synes jeg.
  9. Tok en rask tur. Husker ikke om klubbhuset og Busy Bee brakken var med før. Det er de nå. Og Air Express hangaren og NLA Hangaren, hvor begge har vært mine arbeidsplasser. Haydn til høyre og Oslo Flyklubb til venstre i den blå tyskerbrakka.. 🙂 Bildet er tatt av min bror før jeg tak han med på en tur i LN-NPT.
  10. Tusen takk for at du jobber med Fornebu.🙂
  11. Veldig bra! Takk skal du ha! ILS på 06/24 fungerer.
  12. Takk for svar. Tydelig at jeg ikke er oppdatert på feltet. Akkurat nå ligger TrackIR i en skuff. 🙂
  13. Har noen prøvd denne? Er den bedre enn TrackIR?
  14. Jeg har samme problem. Alt er fint på 24, men glidebanen mangler på 06. Rare greier. Skulle tro det ikke har med prioritet å gjøre, men at glidebanen på 06 er deaktivert et annet sted. Jeg har ikke noen kunnskap med å gå inn i navdata filer så jeg er foreløpig blank.
  15. Heisan. Jeg har fulgt read.me filene. Jeg bruker Navigraph. Jeg sjekket oppsettet igjen , og så at den ene Navigraph filen hadde "flyttet" på seg. Så jeg rettet opp sakene og tok meg en tur. ILS 24 er OK, men ILS 06 mangler fremdeles glidebane. Se det røde flagget på bildet. Localizer er grei. Jeg er kjent med "inhibit". Jeg har jo noen tusen timer på flytypen. Var til stor hjelp på en visual fra sør på 27 Værnes. Veldig mye spetakkel der ja. Har jeg glemt noe?
  16. Hei. Er det bare hos meg eller er glidebanen ute av drift på RWY 06? Er det mulig å legge ENFB inn i PMDG. Det blir mye warnings da FMC`n ikke skjønner at flyet er i ferd med å lande? 🙂 Artig lell.
  17. Bra jobbet Marius! Har lastet ned og skal teste ved første anledning.
  18. Når vi fikk besøk av F-5 på 331 skv. kalte vi den bare for "Plastik".
  19. Jeg oppdaterer gjennom "X-Box " appen på PC`n. Jeg vet ikke akkurat hva den heter , men se om du har en "X-Box" app installert. Hvis ikke søk etter den i Microsoft store.
  20. Up date 1.29.27.0 , 40th Anniversary Edition ute nå. Laster ned.
×
×
  • Opprett ny...