Gå til innhold

Ole Johan Ramfjord

Members
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Siste besøk

Ole Johan Ramfjord's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette bør ikke være noe å hisse seg opp over, som sjefen skriver: "De som ikke har noen alternativer til hotmail (eller de andre leverandørene dette gjelder) får bare sende meg en mail, så skal jeg se hva vedkommende har postet i det siste for å beslutte om jeg vil la han beholde adressen her i forumet." Flott at det ryddes! OJ [image]images/icons/wink.gif" border="0[/image]
  2. Jeg mener å huske at Luftfartsverket gav ut ei bok om norsk luftfartshistorie (?) i anledning et jubileum for noen år sida. Forsøk informasjonsavdelinga der, de hjelper deg sikkert. Det samme gjør sikkert infofolka hos flyselskapene. Lykke til!
  3. Etter en vinter i Janes F18 har jeg lyst til å prøve noe nytt. Jeg ønsker å fly i Norge, gjerne med med et moderne jagerfly. Hva skal jeg velge? Skal jeg f.eks satse på CFS2 og bruke filer fra FS2000? Eller er det mulig å bruke FS 2000 filer i Falcon 4.0? Og hvor detaljerte er de norske grafikkfilene til FS2000? Er det bare flyplassene som er tilgjengelige eller har noen tatt seg bryet med å gjenskape det meste av kongeriket? Etter å ha sett på endel av tingene som ligger på nettet klør jeg i fingrenene etter å ta av fra Værnes med full etterbrenner og blåse mot Bodø... Jeg er blodfersk i faget, så gode råd mottas med takk! Ole Johan Ramfjord.
×
×
  • Opprett ny...