Gå til innhold

Fredrik Edvardsen

Members
  • Innholdsteller

    4 816
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    79

Fredrik Edvardsen vant sist dagen den 13. november 2023

Fredrik Edvardsen hadde det mest likte innholdet!

Om Fredrik Edvardsen

  • Bursdag 27. april 1985

Nylige profilbesøk

2 182 profilvisninger

Fredrik Edvardsen's Achievements

493

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ting som er utenfor arrangørenes kontroll kan, og vil skje - men det er da viktig at de er åpne om det. I 2022 kansellerte F-35 flere uker før showet, likevel valgte de å ikke si noe om det til publikum før på selve dagen. Jeg har planlagt en dagstur til Sola i år, de har gått veldig høyt ut når de hevder å skulle arrangere "det største showet på Sola noensinne", det tror jeg det skal bli vanskelig å leve opp til med tanke på hvordan situasjonen er i verden i dag. Men jeg er villig til å la tvilen komme dem til gode.
  2. Denne var slett ikke dum, lastet ned både Phantomen og T-38-en i går kveld.
  3. MiG-19 er gjerne en maskin som blir oversett når man snakker om historien til MiG - kanskje noe urettferdig, den var trossalt den første supersoniske Sovjetiske maskinen, og verdens første masseproduserte supersoniske kampfly. Men både lillebroren, MiG-17, og storebroren MiG-21 har satt større spor etter seg. Jeg syns dog personlig at MiG-19 er en kul maskin, som ikke helt fikk den oppmerksomheten den fortjente, den skal visstnok ha hatt både bedre akselerasjon og vært mer manøvrerbar enn Phantomen.
  4. Dette er også en E-modell, A-modellen hadde relativt små og trekantede leading edge extensions, mens E-modellen fikk større og firekantede, slik som denne har. I tillegg var halefinnen på A-modellen en del av kroppen, mens E-modellen hadde ei halefinne som så mer ut som den var satt på oppå kroppen. Men, "man tager det man haver", vi flyr E-modeller med norske skins i DCS også
  5. Den har vært under utvikling i lang tid nå, og har visst vært gjennom flere store redesigns i løpet av den perioden, så ting tar tid. Ser frem til å prøve den (og Hellcaten) med hngarskipsoperasjoner fra andre verdenskrig.
  6. Corsairen er lekker, jeg håper DCS-versjonen nærmer seg release.
  7. Ja, det var virkelig noe for seg selv - det var utrolig mange som kom på airshows kun for å se Vulcan, selv på RIAT som har et flyprogram som går fra klokka 10:00 til 18:00 dro mange hjem etter at Vulcanen hadde fløyet midt på dagen. Hun betydde tydeligvis mye for mange, og da hun landet for siste gang tok voksne menn til tårene. Jeg ser frem til å prøve MSFS-utgaven.
  8. Denne må jeg sjekke ut - var heldig og fikk se XH558 noen ganger da hun fortsatt fløy, det var en virkelig mektig maskin, og det er ikke rart at Britene gikk mann av huse for "the Vulcan effect".
  9. Det er så lenge siden jeg har spilt War Thunder at jeg må spørre, spiller du multiplayer her, eller er det nå mulig å sette opp egne scenarier i War Thunder som man kan spille alene?
  10. Heatblur og IndiaFoxTecho slapp tidligere i dag en trailer for deres første samarbeidsprosjekt, og Heatblurs første MSFS-prosjekt. Tomcaten deres i DCS er helt fantastisk, så det blir spennende å se hvordan MSFS-versjonen blir.
  11. Det meste av photogrammetry gjør vel egentlig det når man flyr lavt - alt ser litt småsmeltet og gjengrodd ut. Men flyr man litt høyere ser det absolutt bra ut
  12. I tillegg til en hel bråte av diverse oppdateringer og nye ting så kom DCS 2.9 også med noen nye AI-modeller. Mange av AI-modellene i DCS er fortsatt fra Lock-On-tiden og er mer enn klare for å byttes ut, denne gang var det B-1B og B-52 som fikk litt etterlengtet oppmerksomhet.
  13. Har de en fast lokasjon, eller kan man plassere dem der man vil?
×
×
  • Opprett ny...