Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 29. okt. 2020 i Innlegg

 1. Templates i FS 2020 har blitt så komplekse at det nok er bedre å jobbe med nye teksturer i et 3D program som blender. Selv om det er mange tutorials for dette, så må jeg i praksis lære å bruke denne metoden fra bunnen av ved å prøve å feile (og der butter tiden litt). MEN, dette skal læres!
  3 points
 2. AI Traffic er alt mulig, da AIFP nå er kompatibel med MSFS. Man kan bruke default Airbus i passende livery, samt FSX modellen til velkjente freeware AI fly. Skal derfor rigge Norwegian og SAS trafikk når jeg endelig får satt foten på land.
  2 points
 3. Har lest meg gjennom bugs and wishes for vår nærmeste patch 5. Selv om jeg er imponert over produktet MS 2020 synes jeg det er forkastelig i våre dage å slippe dette produktet med alle de bugs og fixes som enda ikke er startet på. Men, men det er vel en klar strategi bak dette. Uten oss sytere/simmere kan dé ikke ferdiutvikle et godt nok produkt, sånn er det nok bare. Når man studerer listen over fremgang i bug fixes og wishes blir jeg litt matt. Tror de sliter litt med hva de har sluppet. Klarer de kg og meter i neste patch er det stort for oss her hjemme, at det ikke var ok fra start av
  1 point
 4. Klart jeg er sikker🤬... 😇... 🤠 AIFP for MSFS2020 kan lastes ned her: http://stuff4fs.com/open.asp?Folder=AIFP&JS=TRUE I readme beskrives hva man stiller inn i FS2020 for å få i gang AI trafikk, og hvordan man manipulerer kjente AI modeller til å virke.
  1 point
 5. Litt mer 310., Ergrer meg bare over at det går sent med å lære å lage liveries i blender. Strengt tatt, så har jeg ikke så mye tid til å sette meg ned malingen heller. Cessna 310R var den første modellen som jeg laget teksturer til for Milviz.
  1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...