Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 16. juni 2021 i Innlegg

 1. Kommer nok til å oppdatere mine, i alle fall!
  2 points
 2. Jeg regner med at jeg må bruke helgen på å oppdatere mine ja. Blir spennende å se hvor jeg kan bare fjerne terraforming og hvor jeg må fikse mye.
  1 point
 3. Kommer fredag, Lykke til 😁 https://forum.pmdg.com/forum/main-forum/general-discussion-news-and-announcements/129736-16jun21-pmdg-dc-6-for-microsoft-flight-simulator-release-date-announcement
  1 point
 4. Jeg mente de som jeg har lastet ned og bruker i dag ja. Jeg får prøve etter morgensdagen så ser vi jo fort hva som funker. Antar at noen av flyplassene på Flightsim.to blir oppdatert ettervert.
  1 point
 5. Ja første del av ferien. Men så skal far i huset ha noen dager for å dempe flyabsitenesene. Molde - Oslo - Bodø - Tromsø hvor Oslo Bodø er med nye Airbus`n til SAS, så teste Flyr på hjemreisen:)
  1 point
 6. Det er det ingen som vet før vi er der. Jeg antar du mener de som i dag ligger til nedlasting og ikke de som følger med simmen? Men - jeg tipper de fleste vil fungere like fint, om ikke bedre enn før. Hvis meshet er så godt som det har vært snakket om, vil jeg tro at mange av disse som har runwayprofiler, terraforming og slikt ikke lenger trenger det, slik at de som har laget flyplassene legger du oppdaterte versjoner med enda bedre mesh/elevasjon.
  1 point
 7. Har lagt inn feltstudie i løpet av ferien.
  1 point
 8. Det er meldt regn i helgen, så dette passer jo ypperlig. Veldig spent på hva de har gjort rundt FM. I XPL var den noe stiv, i P3D var den hakket bedre, så blir spennende å se hvordan den tar seg i MFS. Gleder meg
  1 point
 9. fredag 18 juni klokken usikker kommer den
  1 point
 10. Dette var litt interessant... Sjekket fps i dag med https://flightsim.to/file/16358/shift-z-stats Når jeg kjørte 70% i OpenXR og 100SS i simmen så lå jeg på 25-30fps. Det som trigget nysgjerrigheten min var at om jeg justerte ned til 70% i simmen så lå FPS fremdeles på låst 30+fps. For morro skyld så huket jeg av Custom scaling i OpenXR og brukte kun scaling i simmen, og på 80% i simmen så hoppet FPS opp til 45fps! Gjerne test det samme så får vi se om det kun gjelder hos meg.
  1 point
 11. Pakken er en utvidelse av 550/700 så du må ha denne for å fly CRJ 900/1000. Det fine er jo at CRJ 900 faktisk flys av nordiske selskap (SAS) i motsetning til CRJ 550/700. Bilde hentet fra denne tråden: https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/163077-crj-9001000/ (landing på Værnes)
  1 point
 12. Ny patch fikset det meste, 1.02 😀
  1 point
 13. Største problemet er hvordan jeg skal informere mor i huset at ferieturen i år må kuttes både lengde og kostnad. Far må ha både tid til å nyte norden på nytt fra luften og snart penger til oppgraderingen av pcen hjemme...
  1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...