Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 20. des. 2022 i alle områder

  1. Tenkte jeg skulle fly litt seilfly idag, og la opp en liten trekant i Italia. Området er litt øst for Roma, i Apeninnene. Flyet er en LS18. Av en eller annen grunn ville ikke taueflyet fly idag, så jeg starter i lufta på 6500 ft, rett over flyplassen (LIAP). Været og tid er satt slik: Naturen der står ikke noe tilbake for Norske fjell. Skisentere er det der også, 2 timer kjøring fra Roma: Første vendepunkt: Vi flyr videre, synlig løft kan settes på hvis man trenger det. Andre vendepunkt: L Aquila forut: Straks fremme, dumper vannbalast: Slik ble ruta: Ifølge loggboka ble det 58 minutter og 13 sek. Prøv den, og se om du kan gjøre det på kortere tid
    2 points
  2. Han gjør ikke alt etter boka, men lage videoer, det kan han
    2 points
  3. Vær obs på at man mister color correction ved å bruke den google maps modden. For min del ble det alt for kunstig med google i tillegg til at data enkelte steder ikke samsvarer. Som f.eks kan det mangle bygninger her og der.
    1 point
  4. God Jul Mister, for nå ser vi vel ikke deg før midten av januar? Kos deg og gratulerer med levering før ferien.
    1 point
  5. Hurra, dette gjorde susen! Jeg flyttet cameras.cfg som du sa, og dermed var jeg tilbake i pilot-setet igjen! Det var en stor lettelse☺️ (Går ut fra at fila kan slettes?). Jeg synes Cessnaen har oppført seg rart på flere måter enn sete-plasseringen i det siste. Alt har gått treigt, og det har vært vanskelig å holde den "i balanse." Ved det korte forsøket jeg gjorde nå, så det ut til at alt det andre virket som det skulle også! Stas! Jeg bruker uhorvelig mye tid på å finne ut av ting som kanskje kunne løses på andre måter, f.eks. som her ved å ha valgt en annen flytype, men jeg blir veldig hekta på å prøve å finne ut hva som skjer, og hvorfor. Og da er Forumet til uvurderlig hjelp og veldig nyttig å ha! Tusen takk igjen til dere gode hjelpere som gidder å reagere på alle mine dumme spørsmål. 😄 Kåre PS Jeg kan ikke love at jeg ikke kommer tilbake med flere av mine "uløselige" problemer. DS
    1 point
  6. Dette ser jo idiotisk ut, postet dette i en egen tråd før jeg så at det allerede fantes en tråd for denne (burde selvsagt ha sjekket først). Så har en moderator "merget" trådene, og da ble jo spørsmålet bare dumt.
    1 point
  7. Sørkjosen er blitt veldig fin! Og fjordene nordpå er mye mer isfrie og realistiske nå. Men innerst er det fortsatt mulig å lande på isen.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...