Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 18. nov. 2022 i alle områder

  1. Våren 1945, Tempesten på tur over Berlin, møtte en løs formasjon 190ere på bombetokt, resten forteller bildene. Gratulerer til War Thunder med 10 års jubeleet.🥳 3 færre 190ere notert, takk for titten.
    1 point
  2. Finner Blender å være frustrerende etter å ha blitt utlært på 3dsMax.. Men så begynner jævelen å krype litt innpå, nå må jeg bare finne 100 ledige timer hvor jeg sitter konstant med Blender å følge tutorials men jeg pugger short cuts 😂 Kanskje jeg på sikt kan etablerer en rask work flow.
    1 point
  3. Ellers står det mye interessant i denne tråden: https://flightsim.no/forum/topic/83799-msfs-installasjon-og-spørsmål/#comment-649400
    1 point
  4. Noen av effektene er greie å ha, men når det kommer til lydene så er mye bare irriterende. Som nysing og klapping etter landing. Eller skriking om du gjør noe som kanskje er litt ubehagelig for passasjerer. En helt grei addon, men jeg tror at for min del ville jeg brukt 28 dollar på noe annet. Lydopplevelsen blir ikke noe bedre. Men du får en del effekter og tilleggs lyder som ikke følger med i PMDG.
    1 point
  5. Australia og New Zealand er egentlig et sted jeg aldri har rørt i simulatoren så lenge jeg har holdt på med det, men da jeg oppdaget selskapet Air Chathams som flyr både Saab 340 fra Chathams Island langt ute i Stillehavet, så vel som både Saab 340 og Metroliner inneriks på New Zealand så måtte jeg undersøke videre. I den prosessen oppdaget jeg en helt fantastisk Ortho-pakke for hele NZ og Chathams Island med UHD Mesh i storbyene. Dette kombinert med flotte freeware-flyplasser for hele landet så var jeg solgt. Jeg har så farta rundt i LES' Saab 340 på diverse ruter en del i det siste, men det morsomste av alt er en rute de flyr fra Whakatāne til Auckland 3 ganger daglig med Metroliner, eller Stankelbein, eller Death dart, eller hva man nå vil kalle den Jeg tok turen med rute 3C 827 til Auckland og 3C 824 tilbake til Whakatāne. Dette er en tur på ca. 45 minutter. Oppstilt utenfor terminalen i Whakatāne. Dette er et veldig snedig terminalbygg som har vunnet flere priser for arkitekturen. Vi spinner kjapt igang og skal følge "Standardized route WKAA 2" til Auckland. Flightplanning er lett på New Zealand da alle flyplasser har en liste med "Standard Route Clearances". Klar for avgang på bane 27 (29 i Navigraph. Muligens litt utdatert scenery). Deretter går det ganske strake veien til NZAA. Vi følger kysten ved "Bay of Plenty". Det er noen dager siden flighten, men jeg mener vi la oss på FL150. Landskapet forandrer seg kjapt. Og før vi vet ordet av det er vi på vei til å intercepte ILS'en til bane 23L i Auckland (Left av samme årsak som ved Gatwick, at de kan gjøre om en taksebane til rullebane ved behov). Metrolineren slakker utrolig kjapt opp, så du kan holde godt over 200 knop til du er godt etablert på finalen, så dropper du flaps og gear og du sitter med tenna i dashbordet. Det er noe med den cockpiten jeg bare digger. Jeg tror det er vinduene som gir den et spesielt preg. Etablert på ILS'en til 23L. Ørlittegranne crosswind. Vel nede, og takser til inneriksterminalen. Parkert for et par timer. Så spinnes rakleverket igang igjen og vi takser ut for avgang på 23L for returen til Whakatāne. Klatrer ut på SID og ikke runway heading grunnet lite trafikk. Godt på vei nedover kysten av Bay of Plenty. Jeg har flydd Metrolineren lite, men ville våge meg på en visuell innflyvning nå da sikten var mer enn god nok, og Air Chathams er den eneste operatøren ved Whakatāne (ergo lite trafikk). Jeg var hakket for tidlig med Base turn, men klarte å korrigere nok opp til at jeg slapp en go-around. Det var det! Flyet er freeware til X-Plane, og en modifisering av en tidligere freeware-utgave. Moden har løftet modellen mange hakk, og den ser ganske okay ut i mine øyne! Ortho er "Lyndiman's Ortho Photography Set" som kan lastes ned via torrent.
    1 point
  6. Tusen takk for gode tips og innspill her Erik, skal forsøke meg på et oppsett ut i fra dine råd her Fin Søndag til deg og fra Sør Afrika
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...