Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 28. sep. 2021 i alle områder

  1. Kom over Skyline Simulations på Facebook som holder på med en Dash-8 100/200/300 til MSFS. Dog en cockpit som er analog. Ligger to videoer ute på Facebooken deres: https://fb.watch/8hZYXZDL8v/ https://fb.watch/8h_8Hxlode/ Skjermdump fra FB-video.
    3 points
  2. LEG 3: EKBI(BILLUND)-EDWI(WILHELMSHAVEN), DIVERT TO EDXW(SYLT) Tomt, kaldt fly. Klarert til Wilhelmshaven. Flight plan er laget og da er man klar for å taxe. Holding short runway 09, ready for depature Climb out. Tetter seg til fremover. Her er det bare å gjøre seg klar til litt slalom-flyging. Nexrad viser været som kommer inn fra vest. Her må man lage seg en plan B. Ikke helt overbevist over lyneffektene i MSFS2020, men det var til stor hjelp for å unngå de verste skyene. Ser ut som det tetter seg på både destinasjon og alternate. For å være sikker velger vi å komme oss på bakken før som siden. En divert til EDXW på en øy utenfor nordvest-Tyskland. Veldig behjelpsom Bremen Radar som gav meg RNP14 med en liten snarvei. Etablert inbound. Autopiloten jobber godt og legger opp mot vinden. Fint med litt sidevind, det er god trening!
    2 points
  3. Jeg synes det er aktverdig at enkelte (egentlig så mange) orker å holde på så lenge og mye. Dette må vi være VELDIG takknemlige for. Ubegripelig mye innsats må ligge til grunn for slike prosjekter. Tusen tak Andrew, og vel unt din whisk(e)y.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...