Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 12. sep. 2021 i alle områder

  1. Stadig oppdatering på teksturene til SUB. Finner små feil og unøyaktigheter. Versjon 1.2 har nå blitt lastet opp.
    2 points
  2. Blohm und Voss BV-138, et av War Thunders nyeste tilskudd, er et maritimt rekognoseringsfly etter mitt hjerte og har mye av samme sjarmen som Swordfishen. Men i motsettning til Swordfishen er denne utstyrt med både 20mm kanoner og en 13mm MG, kombinert med en lett bombelast er den godt egnet til å jakte på konvoier, både til vanns og til lands.
    1 point
  3. Hei, kjøper en FMC av deg, send meg PM 🙂
    1 point
  4. Meget sandhed i det du siger Andrew, men idag går det an at få både Cooler til CPU og vifter, der er mere effektive men også nærmest lydløse og til ok pris. 😀
    1 point
  5. Bare tenkte jeg skulle nevne at jeg nå har gjort en liten oppdatering av ENBR der jeg midlertidig har byttet ut alle jetways med statiske modeller. Litt kjedeligere, men nå ser det i alle fall riktig ut. Animerte jetways har hatt store problemer siden SU5 og SDK teamet til Asobo har fortsatt ikke funnet feilen som gjør at de forsvinner basert på hvor på flyplassen man starter. Fiks for det vil ikke komme i WU6 og kanskje tidligst i SU6. I tillegg er noen teksturer oppdatert.
    1 point
  6. Jeg har dessverre ikke funnet noen enkle løsninger som ser noenlunde troverdig ut. Å bruke MSFS glassmateriale fra Blender er forferdelig uforutsigbart, fordi det får forskjellig transparens avhengig av vær. Glassveggen på T3 kan gjøres fin med noen svakt synlige lys bak, men slå på tåke og snø så er den 100% gjennomsiktig. Hvis det skal se skikkelig ut må jeg lage fullt interiør, eller droppe innvendig lys. Lysende teksturer kan bli ok, men krever veldig godt bildemateriale for at det skal matche resten av den visuelle realismen i simmen. Skal gjøre noen eksperimenter med parallax vinduer etter hvert. Noen som vil mene noe om oppdaterte jetways på gammel terminal og interørlys i nye terminal? Testversion som MÅ slettes før man kopierer inn evt. oppdatert versjon senere. https://drive.google.com/file/d/1eJI1jT68KQUej6pigGQeBoxfe44tInD5/view?usp=sharing
    1 point
  7. Da har jeg oppdatert ENBR på flightsim.to til versjon 1.2.2. https://flightsim.to/file/1946/enbr-bergen-airport-flesland Blender 3D bygninger: Ny og gammel terminal, Tårn, Widerøe teknisk hangar. Fungerende jetways på ny og gammel terminal. Korrigert parkering for å passe med nye bygninger. Korrigert service.xml med posisjoner for bakketjenester. Fått inn marshal for dirigering på de fleste gates og ramps.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...