Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 11. sep. 2021 i alle områder

  1. https://flyingironsimulations.com/blogs/news/msfs-p-38-lightning
    3 points
  2. De fleste er sikkert klar over det, men danskene holder et stort event i hele dag. Streames her: https://www.twitch.tv/vatsimscandinavia Har allerde tatt meg em flight, og blir sikkert en eller to fler i løpet av dagen
    3 points
  3. The Cloudmaster.... (Snart ny oppdatering på flightsim.to)
    2 points
  4. Stadig oppdatering på teksturene til SUB. Finner små feil og unøyaktigheter. Versjon 1.2 har nå blitt lastet opp.
    1 point
  5. Dette er vel nå tidens kartmåling. Før i tiden gjorde dem det pr fots. Møysomt arbeid.
    1 point
  6. Nice! Digger spit'n så dette er livende😎
    1 point
  7. Skriv bare navnet ditt øverst, hva som helst i midten og serienummeret du fikk da du kjøpte den, står i en mail du har fått og på kjøpshistorikken din på Simmarket.
    1 point
  8. Dersom det skyldes xbox brukeren så oppdaget jeg for noen dager siden at man kan bruke Family Sharing til å dele game pass og windows store spill med en annen bruker og spille samtidig på en lisens. Da ble det lettere å teste MSFS multiplayer bugs med seg selv. (Jeg har MSFS via game pass) 1: Lag en ny microsoft account. 2: https://account.microsoft.com/family/ Legg til den nye kontoen som en del av din microsoft family. 3: Legg til den nye kontoen som en ny windows konto på pcen. 4: Logg på den nye kontoen på pcen og logg inn med den nye kontoen i xbox appen. 5: I windows store logg inn med den _gamle_ kontoen så den nye brukeren får lisensrettighetene. edit: FS2020 kommer til å be om å laste ned alle 127GB, men pek til der det allerede ligger, så skal det gå greit.
    1 point
  9. Dersom du fjerner usercfg.opt så glemmer msfs hvor filene er installert. Når du får beskjed om 127GB oppdateringen trykker du bare "browse" og finner FS2020 mappa. Da skal den finne filene så du slipper å laste de ned på nytt.
    1 point
  10. Testing av real time NVIDIA Game Filters. Her har jeg justert med Color og Old Film. Tar ihvertfall vekk de sterke fargene. Egnet seg IMO med en warbird! 😁
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...