Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 22. aug. 2021 i alle områder

  1. På denne dato for ett år siden tok jeg til vingene for min første flight i MS FS2020. Forventningene var ganske høye, og det jeg fikk se var ganske imponerende. Men likevel, var denne så mye bedre enn Prepar3d? Kanskje var "fødselen" litt trang? Men etter hvert som jeg ble mer og mer kjent med FS2020 og den ene oppgraderingen etter den andre ble lansert, ble jeg mer og mer imponert. Og ikke minst FLIGHTSIM.TO har bidratt til at jeg neppe går tilbake til P3D (må innrømme at denne simulatoren ikke er fjernet ennå). Så kjære sim-kolleger; - det er vel denne simulatoren som kan være bekjent av slagordet "As Real as it Gets".
    6 points
  2. Jeg sendte inn en ticket i zendesk på problemstillingen med vannet her tidligere, så er lov å håpe
    2 points
  3. En sommer er over, tilbake til hverdagen. ATSimulation Focke Wulf / Piaggio, er mitt yndlingsfly for sightseeing . Hangaren begynner å fylles opp med mange andre godbiter, men jeg kommer stadig tilbake til Piaggio`n .
    1 point
  4. En kort tur fra Vigra til Sogndal. Var litt spent på om jeg kom til å klare å stoppe på Sogndal, med det gikk brillefint. Lite fuel og passasjerer... Litt ruskevær underveis, og som ofte, litt turbulent på finale 24. Blir ikke lei denne maskinen med det første!😎
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...