Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 19. juli 2021 i alle områder

  1. Dette tar jo helt av. Men det er jo det vi skal gjøre, forhåpentligvis lande og.
    3 points
  2. Da må du kanskje få med deg litt flere ...... 😁
    2 points
  3. Har etter oppskrift fra denne video'n https://www.youtube.com/watch?v=n9h-PoUYUWs justert min og max verdiene i 10-asobo_species.xml filen. Satte ned verdiene med 5. f.eks. <Size min="15" max="20"/> til <Size min="10" max="15"/>. Justerte ikke de helt nederst i filen, busker, kaktus osv. Syns det ser ut en del bedre og vel verdt et forsøk. Ta en kopi av originalfilen slik at det er lett å sette tilbake. Hos meg så lå filen i E:\SteamLibrary\steamapps\common\MicrosoftFlightSimulator\Packages\Official\Steam\fs-base\vegetation.
    1 point
  4. Hadde nu bare Aerosoft sin DHC-6 Twin Otter, kunnet komme, hadde man jo hvert storfornøyd. Men det ser ut for at det lar vente på seg.!!!😏
    1 point
  5. Glemte å skrive at skambud mottaes med takk[emoji3061][emoji108] Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  6. Dere får klare dere med flyplassen som den er frem til jeg er ferdig med alt, som kommer til å ta en stund. Mulig jeg holder hele prosjektet ellers, for meg selv til jeg er ferdig og fornøyd. Men dette er detaljnivået jeg går etter. Mye research og greier. Men alt skal bli etter riktige mål! 🙂 Her er noen screenies fra den ferdige MSG hallen. Får håpe de klarer seg i virkeligheten! Med PBR, og emissive textures.
    1 point
  7. Da er SUB lastet opp til flightsim.to. Den ligger foreløpig ikke som PTP, men jeg skal forsøke å lage den om til dette i fremtidig oppdatering. Kanskje også lage en versjon av 2020 utgaven på Sola (men da vil jeg trenge gode foto av noseart etc....
    1 point
  8. Om MSFS: "At this time that platform is not a priority for Majestic as we have a a few other projects planned before going full force into that platform." Da kommer det å ta sin tid, ja.
    0 points
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...