Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 15. juli 2021 i alle områder

  1. Dersom de lever opp til forventningene vil det si de utviklet denne fra scratch på ca et år? Er tiden der det tok 5 - 10 år å utvikle et «study level»-fly over? MSFS SDK FTW?
    1 point
  2. Siste world update oppdaterte en god del flyplassdata i Norge, så flyplassene har fått defaultpølser der alle de flinke utviklerne har lagt til vindpølse på riktig sted. Dette gjør at det på de aller fleste addonflyplasser er doble vindpølser. Addonutvikleren må fjerne enten sine pølser eller defaultpølsene. Dersom man har kjøpt payware via marketplace tar det nok dessverre lenger tid å få godkjent en oppdatering i systemet. edit: problemet gjelder både freeware og payware. edit 2: Det at de doble pølsene peker motsatt vei skyldes at det siden release var et problem med at vindpølsene var modellert baklengs og måtte snus 180 grader ved utplassering. Dette ble løst i forrige sim update, og mange pølser som dermed har blitt korrigert manuelt er da dobbelt baklengs.
    1 point
  3. Endelig fått sim pc'n igang. Her på tur i Monument Valley. Flyplasskode er UT25.
    1 point
  4. Ja, den er et beist ved start og landing, men den utfordringen er jo det vi liker, alltid spennende å fly.
    1 point
  5. Denne uken ble slutten på en epoke markert på Kjeller, da #680 ble siste F-16 som til å gå igjennom faseservice på Kjeller. Maskinen ble gitt skvadronsmerker, med 331-finflash og lyn på venstre side, og 338-finflash på høyre side. I tillegg ble ventralfinnene "malt" for å markere slutten på 41 år med F-16-vedlikehold på Kjeller. Jeg kunne ikke la være å gjøre en paint til Viperen i DCS.
    1 point
  6. Artig å prøve noe nytt! Testtur fra Bodø til Værnes
    1 point
  7. ORBX ENAL har doble vindpølser riktig vei hos meg...... Kan det ha noe med rekkefølgen i Content.xml filen?
    0 points
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...