Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 13. juni 2021 i alle områder

  1. https://www.flightsimulator.com/june-10th-2021-development-update/
    1 point
  2. MESH på 0,25-0,5 m? I alle dager...har vanskelig å se det for meg... Angående MESH da, lastet ned 20M DEM på flightsim.to men ble litt skuffet. Er disse mesh-ene smoothet på en eller annen måte. Har en kjent fjellformasjon på Andøya som burde komme klart frem med 20M DEM men gjør det ikke. Husker jeg brukte en DEM på X-plane hvor dette kom meget godt frem. Misforstår jeg eller betyr ikke DEM på 20M at man har et elevasjonspunkt for hver 20m? Altså et grid med celler på 20x20 m?
    1 point
  3. Sist men ikke minst, så hadde A-hus og Strømmen Storsenter vært prikken over I'en for Lillestrøm og omegn for denne omgang. Mine bilder er nok ikke noe bra utgangspunkt, men lagt ved for å lufte ideen om hva som er veldig merkbart selv fra høyde. De generiske byggene som MSFS har i dag er noe dekkende, men det føles noe "off" ut.
    1 point
  4. Innflyging R12/uflyging R30 Det ligger blant annet et større Maxbo-bygg og Plantasjen ved Hellerudsletta, rett over E6 og Olavsgård. I tillegg store høyspentledninger. På andre siden, mot vest ligger derimot Skedsmokorset og alpinbakken deres Nylendlia skisenter.
    1 point
  5. Right downwind runway 12 Når man ankommer Kjeller via Svelle, eller Haukåsen, er det naturlig å legge seg midt over Nitelva. Det første man legger merke til er de nye byggene som har dukket opp i stor hastighet, men også litt eldre bygg som Varemessa er et sikkert kjennemerke. I tillegg har vi Thon Hotel Arena, DNB Lillestrøm (stort hvitt bygg) og Scandic Lillestrøm, omfavnet av noen boligblokker like ved. Like til venstre igjen har vi Lillestrøm Togstasjon, Helsebygget og bussterminalen - som alle setter et lite preg. De tre broene som knytter sammen Strømmen, Rælingen og Lillestrøm er også noe ikke helt tilsvarer MSFS sin versjon.
    1 point
  6. To store piper med røyk, sørøst av Kjeller. På right downwind runway 30 er det et par ting man kan bruke som visuelle referanser, dette er to større piper som er plassert hos Akershus Energipark (like ved IFE Hynor Hydrogren Technology Center). Reaktoren hos IFE Nesten midt-downwind, ligger reaktoren hos IFE. Et hvit silo-lignende objekt, som nå forøvrig dekommisjoneres og alltid har hatt et overfly-forbud. Den er en del av en større forskningspark til blant annet IFE, FFI og NiLu. Den er greit å se, for å kunne legge seg korrekt til høyre på downwind, enten man flyr ut eller inn til ENKJ. Hvitt bygg ved Jølsen Miljøpark Når man ligger på right downwind 30 er dette hvite bygget kanskje det som gjør det enklest å vurdere om man holder track iht. rullebanen. Jeg tror forsåvidt den allerede er nokså korrekt modulert inn av MSFS sitt Bing Scenery.
    1 point
  7. Takk, du får åpne for donasjoner også - utgifter er best når de kan spres på flere
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...