Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 17. des. 2020 i alle områder

  1. Snart jul alle sammen og den blir vel litt spesiell for de fleste av oss. Corronaàen bestemmer det meste nå. Men men, det skal vi nok klare. Vi innhuga flightsimmere har jo mer enn nok å kose oss med og det er fantastisk. Her hjemme drysses vi ned av gode sceneries og opplevelser nok, å glede seg over. Det blir en god jul tror jeg. Mister man motet og savner 737-800`n er det bare å laste opp P3D v4.5 og ta en tur i Virtual Norwegian, den funker helt rått fortsatt. Men, må innrømme at mye av min fokus er på fremtiden og det er nok MS2020 og hva de ønsker å få til. Ambisjonene er høye, noe som er bra. De er ærlige og infomative, det er også bra. Så får vi se da. Har sagt før at når det nærmer seg neste jul besitter vi en fantastisk simulator og mange av oss er flere tusen kroner fattigere etter oppgradering av maskiner og skjermkort, det kommer. Men men, det er vel oss det. Virtual Realyti kommer, spennende men har ikke peiling på hva det og gir meg. Som sagt spennende. Litt tidlig å ønske god jul men take care, og nok en gang tusen takk til alle dere som lager utrolige sceneries til alle oss galninger her inne. mvh Morten
    7 points
  2. Noen som holder på med ENBO Bodø? Jeg har ikke vært der selv, og mangler referansemateriale, men samme jetway design som Flesland, så jeg kunne brukt en del av det jeg allerede har laget hvis ingen andre er igang med den.
    4 points
  3. Kjør på om det er mulig, vi savner Bodo. 😪
    1 point
  4. Håndflyvning av modifisert Cessna CJ4 fra Bardufoss til Alta. Det er mye man kan si om MSFS, men at vær og landskap er fantastisk er det ingen tvil om, og selv om det er noen "skavanker" i landskapet i nord, så er det et imponerende skue i all slags lysforhold.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...