Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 12. des. 2020 i alle områder

  1. Velkommen til "Snowman International Airport"! Da har jeg og @BattlePopcorn endelig ferdig med første utkast av ENDU Bardufoss og kan lastes ned her: LAST NED FLYPLASS De kreves også ett flyfoto for at ting skal se riktig ut, det kan lastes ned her: LAST NED FLYFOTO Vi har kalt oss for Airside Designs slik at vi har ett felles navn å gi ut add-ons under. Håper det smaker Bilder:
    20 points
  2. Tenker at de to terminalene er 95% ferdige. Tårnet er veldig enkelt, men ser ok ut på avstand. Ryddet opp i teksturer. Fått malt gatenummer på alle gates og litt rust og slitasje på de blå. Korrigert parkering på alle gates så de passer med A320 og terminalbygningene, bortsett fra 24 som passer 747. Mange flere lyskilder som kanskje kan påvirke ytelse negativt. Lagt til en bygning/hangar langs taxiway til GA parking i nord. Services.xml: Korrigert parkering for alle servicekjøretøy på gate så de ikke skal kollidere med bygninger og fjernet cateringbil. Catering og trappebil parkerer nå på vehicle parking rundt omkring og tilkalles på samme måte som tankbil. Det skal egentlig være marshaller på gate også, men han har forsvunnet, forhåpentligvis midlertidig. Fjernet smallpushback tralle fra medium og small ramp, da man kan svinge rett ut fra de. beta 0.2.1 (fortsatt uten LODs): https://drive.google.com/file/d/1VIKKCx-EKlSMP_-X0oZ4eO3ZoUNt0VXt/view?usp=sharing (Og kom gjerne med konstruktiv kritikk, selv om jeg ikke kan love at jeg gjør noe med den)
    6 points
  3. Jeg driver fortsatt oppussing på Flesland. Bygger terminalbygningene fra grunnen av i Blender, og nå er både gamle og nye terminal teknisk sett brukbare med fungerende jetways på alle gates. De som er veldig utålmodige kan teste denne versjonen: https://drive.google.com/file/d/1LgKBkkurk_EDnsoqqayKyJT22UOPdQuk/view?usp=sharing Det gjenstår mye arbeid, og ingen optimisering er gjort. Ikke forvent ferdig versjon før jul. Jeg er spesielt interessert i tilbakemeldinger angående ytelse i forhold til default med maskinvare som ikke er aller nyeste, da dette er mitt første 3D prosjekt og jeg ikke vet hvor mye jeg må optimere.
    3 points
  4. Ny versjon ligger her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g6UC2TAB9c6AZB5iYw?e=MOfnvr Vindpølsene peker nå rett vei i forhold til vinden, og ground crew står ikke i veien lenger (hadde slått av dette i settings da jeg lagde det gitt). Det ser ut hos meg som at det ikke er to sett biler på parkeringsplassen lenger, men dette er litt "av og på" fra gang til gang..
    2 points
  5. Ser ut til at jeg fant ut av CTD årsaken hos meg. Jeg fjernet A320NX mappen med development moden. Prøvde å kjøre etterpå med default A320. Har ikke opplevd krasje enda
    1 point
  6. Kan lastes ned her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g5ZkRNIlCl7XqVxwig?e=KwWOhL Legges i community-mappa som vanlig. Jeg kommer til å gjøre en god del mer på dette etterhvert. For det meste bare 3d-modeller som er laget, og lagt til taxilys (plages med dette).
    1 point
  7. Nei, den har jeg ikke installert. Lurer ennå på om det kan være development mod til a320nx som gjør det. Har ikke sett noen info om den støtter siste patch?
    1 point
  8. Hei, jeg tenker å gjøre min debut på Vatsim, i første omgang som observatør, et stykke vekk fra begivenhetenes sentrum/ENGM (feks Torp, Kjeller eller Jarlsberg) og deretter i C152/172 (kun VFR på meg foreløpig). vPilot er det som gjelder for meg, med MSFS2020. Er det noe nytt som bør tilføyes til denne ellers strålende men noen år gamle guiden? Og, noe jeg aldri helt har fått tak på: vil jeg, som bruker MSFS2020, se andre i X-plane 11 på nettverket? Vil disse flyene være synlige for meg på en flyplass?
    1 point
  9. Utrolig bra - likte også sceneryet. Ser ut som flyplassen er senket endel sammenliknet med originalen. I alle fall kom det fly og parkerte ca. 20 meter over meg da jeg testet sceneryet Denne blir en ny favoritt!
    1 point
  10. Flott arbeid! Tok en rask rundtur i 339-en nå, ser helt strålende ut.
    1 point
  11. Tusen takk, det smakte fortreffelig ☺️🥂🙏
    1 point
  12. Oi sann, dette ser jo helt fantastisk ut 😃
    1 point
  13. Imponerende! Ikke gjort på 5 min heller dette.. Bøye seg i støvet! 👍👍
    1 point
  14. 1 point
  15. Kjempebra jobb med både bygninger og aprons!
    1 point
  16. Wow, dette her så meeeeget bra ut! Fantastisk arbeid må jeg si! Dette her skal prøves før jeg legger meg 😀
    1 point
  17. Den så jo mildt sagt imponerende ut, bra jobba, har dere planlagt noen andre flyplasser etterhvert?
    1 point
  18. Da har jeg rettet ut terrenget litt på ENOV, samt justert litt her og der...
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...