Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 10. des. 2020 i alle områder

  1. Etter siste "hotfix" er endelig Carenados M20R flybar igjen. Fremdeles litt for "nervøs" flightmdl. etter min smak, men ikke verre enn at smilet er tilbake. Hadde en svært hyggelig flytur fra 3W5 Concrete til KFHR Friday Harbor, og parkerte selvfølgelig utenfor Ernie`s Cafè .
    2 points
  2. Jeg driver fortsatt oppussing på Flesland. Bygger terminalbygningene fra grunnen av i Blender, og nå er både gamle og nye terminal teknisk sett brukbare med fungerende jetways på alle gates. De som er veldig utålmodige kan teste denne versjonen: https://drive.google.com/file/d/1LgKBkkurk_EDnsoqqayKyJT22UOPdQuk/view?usp=sharing Det gjenstår mye arbeid, og ingen optimisering er gjort. Ikke forvent ferdig versjon før jul. Jeg er spesielt interessert i tilbakemeldinger angående ytelse i forhold til default med maskinvare som ikke er aller nyeste, da dette er mitt første 3D prosjekt og jeg ikke vet hvor mye jeg må optimere.
    1 point
  3. HiFi Sim Tech Working on Microsoft Flight Simulator Weather Engine https://fselite.net/news/hifi-sim-tech-working-on-microsoft-flight-simulator-weather-engine/ https://forums.flightsimulator.com/t/open-up-the-weather-system-to-3rd-party-devs/266706/200
    1 point
  4. Jeg har lagt inn sas, norwegian og noen andre fra Livery Megapack. MSFS AI bruker alle liveries som ligger i Community mappa. Dersom man har real online AI traffic slått på så skal den i teorien også kunne bruke de riktige basert på airline codes. Jeg har ikke byttet ut de gule og grønne, men jeg liker den ideen veldig godt.
    1 point
  5. Jeg fikset AI flyene ved bare å erstatte default texturene med Norwegian, SAS og Ryanair her: E:\MSFS2020\Official\OneStore\asobo-aircraft-a320-neo\SimObjects\AirPlanes\Asobo_A320_NEO\TEXTURE.AIRTRAFFIC E:\MSFS2020\Official\OneStore\asobo-aircraft-a320-neo\SimObjects\AirPlanes\Asobo_A320_NEO\TEXTURE.AIRTRAFFIC01 E:\MSFS2020\Official\OneStore\asobo-aircraft-a320-neo\SimObjects\AirPlanes\Asobo_A320_NEO\TEXTURE.AIRTRAFFIC02 Ikke endret noen fil- eller mappenavn, ser mye bedre ut enn de grønne og gule.
    1 point
  6. Splitta emne som omhandler kun denne patchen, så får vi se om det blir ryddigere når vi skal diskutere neste patch
    1 point
  7. Enig. En post pr patch og ingen pinning av gamle må vel være best?
    1 point
  8. Kan jo evt. låse posten en uke etter at siste patch har kommet ut. Personlig synes jeg det er mer oversiktlig med en post pr. patch, men jeg bøyer meg for flertallet....
    1 point
  9. Det er ikke ofte jeg deler video her, men denne dokumentaren synes jeg var bra
    1 point
  10. Shit... Det gikk med en fs9.exe fix LOL
    1 point
  11. Snakk om skivebom!! MSFS har et eget STOOORT forum, hvor brukere kan gi forslag, kritikk og stemme frem hvilke ide som en skal ordne først. Asobo og Microsoft er ekstremt åpne på hva de vil gjøre fremover, og hvilke tanker de har om fremtiden. De er i dialog med alle flysselskapene, for å få lov til å bruke deres liveries, de støtter modere som kan lage alle fly i hele verden. MSFS er tidenes største sandkasse, som det jobbes kontinuerlig med for å gjøre den bedre. Tanker om «ferdig sim/spill» er en skikkelig gammeldags måte å tenke utvikling på. Selv ikke et team på 1000 mennesker, klarer å tenke på alt. De har modellert HELE verden. Hvordan kan en sjekke om HELE verden er «perfekt»? De har gjort en kjempe jobb med den dataen de har, de har programmert AI som blir bedre og bedre. Det er ikke perfekt, men det er LANGT LANGT LANGT over hva de andre FlySimmene har fått til. Verden går på frem, heldigvis.
    1 point
  12. Etter en lang karriere med PPL i real life, ser jeg selvsagt at ting kan forbedres i MSFS. MEN, for min del er dette en hobby og jeg gleder meg hver gang det er en liten forbedring/Oppdatering/nye scenery osv. Hadde alt vært klart og 100% ferdig utviklet, hadde det jo ikke vært noe mer å glede seg til/over. Jeg synes det er spennende å være med på reisen, og koser meg med det som er nå. Ser med stor spenning og iver etter å se hvor nært opp til virkeligheten denne simmen kan ta oss i fremtiden!
    1 point
  13. Jeg heter Bullhorns78, og det er bare å adde meg. Akkurat nå gjennomfører jeg en tur fra Norge til Kapp det Gode Håp i småfly. Har 20 års erfaring med flightsims, og elsker vanligvis heavy metal og tubeliners. Nå er jeg helt hekta på småfly og discovery flying. Kommer til å fly en del "all over the place", men foreløpig har jeg sett meg ut Papua New Guinea som et sted jeg gjerne vil gjøre bushflying. Som sagt, bare legg meg til - har ikke prøvd ut multiplayer med venner ennå, så det gleder jeg meg til!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...