Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 04. des. 2020 i alle områder

 1. Snakk om skivebom!! MSFS har et eget STOOORT forum, hvor brukere kan gi forslag, kritikk og stemme frem hvilke ide som en skal ordne først. Asobo og Microsoft er ekstremt åpne på hva de vil gjøre fremover, og hvilke tanker de har om fremtiden. De er i dialog med alle flysselskapene, for å få lov til å bruke deres liveries, de støtter modere som kan lage alle fly i hele verden. MSFS er tidenes største sandkasse, som det jobbes kontinuerlig med for å gjøre den bedre. Tanker om «ferdig sim/spill» er en skikkelig gammeldags måte å tenke utvikling på. Selv ikke et team på 1000 mennesker, klarer å tenke på alt. De har modellert HELE verden. Hvordan kan en sjekke om HELE verden er «perfekt»? De har gjort en kjempe jobb med den dataen de har, de har programmert AI som blir bedre og bedre. Det er ikke perfekt, men det er LANGT LANGT LANGT over hva de andre FlySimmene har fått til. Verden går på frem, heldigvis.
  4 points
 2. Gikk ikke så værst denne turen, men vanskelig å lande ordentlig. Savner mye systemsimulering, men er ihverfall flybar...
  3 points
 3. Utrolig gøy å fly nyinnkjøpt Majestic Dash 8-Q400 Pro i P3Dv4. Tok meg en fin tur i dag fra Vigra og opp til Værnes. Her har jeg akkurat taxet inn til stand 27.
  3 points
 4. Til informasjon, så går det smertefritt å konvertere både Spitfire Mk.IX og Mk.XIV til MSFS 2020! Instrumenter virker fint, det eneste jeg endret etter konverteringa var "//" foran [VCockpit01] i Panel.cfg. Brukte msfsLegacyImporter 0.2.2.0; https://www.nexusmods.com/microsoftflightsimulator/mods/117?tab=files&file_id=1165
  2 points
 5. Noen burde ta Kjeller......, med static veteranfly...😁
  2 points
 6. Jeg har brukt flere uker på å finne ut av hvordan man lager animerte jetways i Blender for FS2020 uten at de oppfører seg som om de er besatte og har endelig kommet til et gjennombrudd. SDK eksempelet med 3dsmax modell var ikke spesielt hjelpsomt og jeg har ikke funnet noe hjelp på internett om dette emnet. Vedlagt er et prosjekt som legger til a320 størrelse parking 22 og 23 på default Ski ENSI flyplass. Gate 22 har en typisk norsk "T-Bridge" som på f.eks Værnes, Flesland eller Gøteborg med en arm som heves/senkes og en arm som beveges sidelengs. Gate 23 har en jetway av type standard FS2020, men kun med ett teleskopisk ledd. Jeg får ikke flere teleskopiske til å fungere. Inkludert er også blenderfilene. Kort forklart i blender: Legg til en Armature fra punkt 0,0,0 og kall første bone "SOL". I edit mode på armature extrude vertikalt oppover ett hakk og kall dette bone "Rotation_Base". Extrude horisontalt og kall de neste "Bone01", "Bone02". Extrude vertikalt oppover og kall denne "Pivot". Extrude horisontalt og kall denne "Bone05. Extrude vertikalt og kall denne "Contact". Begynnelsen på "Contact" bone er punktet som skal møte bunnen av flydøra. Legg til f.eks cubes som representerer det visuelle og koble disse til bones: I object mode velg armature. Gå i pose mode. Velg en cube i listen på høyre side, velg et bone (nå skal i teorien begge være valgt), trykk ctrl+P for parent og velg bone. Blender MSFS toolkit eksporterer ikke jetway.xml, så glem å lage IK constraints og de greiene der i Blender. Det må defineres i xml. Innholdet i jetway.xml hentes fra SDK eksempel og tilpasses blendermodellen. Håper dette kan være nyttig for noen. https://drive.google.com/file/d/1t7h4jmDr3NB25-i4rNBuBi8COD83xkyn/view?usp=sharing
  1 point
 7. AI Flight Planner (AIFP) har en god stund vært i stand til å bruke Asobo repaints til å få i gang realistisk AI trafikk, basert på flightplans fra Alpha India Group (AIG). Den leverer nå til FS2020, uansett hva gammel flightplan jeg kompilerer. Det er en del feil med de store repaint pakkene som er ute, så jeg fant etterhvert ut jeg måtte kaste alle 747 (speilvendte bokstaver på en side av flyet), og begrense meg til A320Neo og 787-10. Men da har jeg altså brukbar AI trafikk i hele vesten. Fra før har jeg laget et innlegg her hvordan man bruker AIFP til å lage trafikk, så det gjentar jeg ikke. Viser kun et bilde fra Gardermoen. Der har jeg SAS, NAX, Emirates, Thomas Cook, Swiss, Icelandair med mer jeg ikke kommer på i farten. Det som nå er nytt med AIFP, er at man i Community mappen må lage en folder som heter "Custom AI Traffic". Når man i AIFP er ferdig med å bytte til passende Asobo fly, må man kun kompilere alle flightplans, og velge "Mount FS2020 Traffic Files" og peke til Custom AI Traffic folderen. Deretter slå av Live AI Traffic i simmen, slik at sliderne for Airliners og GA traffic "lyser opp". Selvsagt må man og ha en login til AIG for å hente flightplans.
  1 point
 8. Interessant. Forsøkte lenge å få til AI-trafikk ved hjelp av AIFP med beskrevet metode på Stuff 4FS med å bruke FSX AI-modeller, men erfaringer jeg og mange andre har gjort tilsier at mdl filene i FSX modellene må konverteres. Nå vil jeg forsøke med din metode 😊 Rune_G
  1 point
 9. Veldig nyttig guide på dette med Autopilot/IFR og ILS på propellflyene for de av oss som sliter litt med dette i starten. Øvelse gjør mester!
  1 point
 10. Nå ble jeg sugen på å fly litt airliner ja... Denne blir kanskje ikke helt dum i VR 🥽
  1 point
 11. Takk takk, og tusen takk for "lånet" av dine modeller for Hasvik Andrew! 🙂 Jeg har nettopp lagt ut Hasvik for MSFS på flightsim.to. Det ble mye hogging av trær. Alle faktisk! Da jeg ser at det ikke finnes et tre i mils omkrets der oppe. Så I took a big chunk! LoL! 😁😂 Eller er jeg fornøyd egentlig. Har testa noe, men ikke ILS og avansert innflyvning. Noen kan jo få teste det og se om det er greit. Jeg fant ingen info om pitch på PAPI lysa der oppe, så jeg satte dem til 3.3 grader begge veier. Her er bilder av kaoset.
  1 point
 12. Jeg håper noen med deres kompetanse kan ta tak i Kjeller flyplass, i hvertfall GA-området! Detaljer fra Lillestrøm by, og til og med Forskningsparken, Åråsen, lyskrusset med Circle K og McDonalds etc. hadde enda gjort det hele enda mer unikt.
  1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...