Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 20. nov. 2020 i alle områder

  1. Ny versjon ute nå. Mye bedre, og jeg er veldig fornøyd. Testet og fin fra min side iallefall. Spent på hva dere mener. V.1.1 - Added a church, where it should be in real. - Added a Lot more stonework, and redesign of harbour area, added and replaced objects. - Runway markings are now in yellow, as in real. And moved to about correct position. - Runway edge line, is now split open in front of taxiways. - Fixed problem with high water in the harbour area. It's now compatible with the "https://flightsim.to/file/959/fix-for- lake-elevation-in-northern-norway" - Also other minor work.
    4 points
  2. Fant en C172 hengene til tørk over molde 🤪
    3 points
  3. Okay, jeg innrømmer det, jeg er hekta på War Thunder igjen, det er frusterende deilig.
    2 points
  4. Farsund Lista ENLI er et mesterverk av flislegging. Opprinnelig var det en fyr som hette Adolf, som bygde første flyplassen der, og den var laget av oljede planker. Ikke rart Messerscmitt 109 dødsraten var større ved takeoff/landing enn i luftkamper. Senere drenerte de halve Lista, og bygde en 70m bred runway til, trukket vekk fra havet. Så kom NATO inn (for at man skulle slippe å se flere Adolf'er), og fortsatte å legge fliser i 2990 meters lengde, altså tredje runway der. Jeg kjenner denne flyplassen ut og inn, og viser her et par bilder, der jeg har forsøkt å vinkle flisene rett så langt det er mulig. Med hensyn til taxiways som går i buer, har jeg (selvsagt) gitt opp å få også dette korrekt. Men alt i alt duger det vil jeg tro.
    2 points
  5. Måtte gå å se på TV litt, Trodde jeg hadde satt på ActivePause, men det hadde jeg ikke- da går det sånn🤪
    2 points
  6. Det blir bedre. Har lagt om alle steinene. Var ikke bra som det var. Mye bedre nå.
    2 points
  7. Jeg har sett mange flysimulatorer oppgjennom, men War Thunder anno 2020 må da ha noen av de bedre sky effektene i noen simulator? Ikke ofte jeg legger ut bilder av at jeg selv blir skutt ned, men denne runden ga meg litt hakeslipp.
    2 points
  8. Hehe, det var meg mens jeg drev og jobbet med teksturfliser. Tenkte ikke på at jeg var i multiplayer 😎
    2 points
  9. Hasvik ute på flightsim.to https://flightsim.to/file/3736/hasvik-airport-enhk Tusen takk for bygninger Andrew! De fungerer jo knall! Håper det smaker, litt iallefall. 🙂
    1 point
  10. Her i Trondheim og omhegn inkl Værnes har vi hatt en faktastisk fin høst så langt. Det er grønne plener og bare fryd så langt. Men nå melder vinteren sin ankomst fra i morgen av. Blir jo litt spennende å se hva real weather gjør med det og at om snøen legger segslik at MS 2020 fremstår i vinterdrakt.
    1 point
  11. Testet nylig 747 i FS2020. Det var en positiv overraskelse nå etter noen patcher. Den er fortsatt alt for lite responsiv på ailerons, men pitch er mye bedre. Airbusen synes jeg fortsatt har en del problemer (altså default airbus uten mod). Skal legge til at jeg kun håndfløy den i traffic pattern rundt Bodø og brukte ikke autopilot.
    1 point
  12. Tårnet har fått en "nabo" siden sist (sånn der rød/hvit sjakkbrett). Nå som du har det inne, kan jeg bare sende deg oppdatert modell (såfremt jeg snubler over gode nok bilder). Og da går jeg til downloaden!
    1 point
  13. Ny versjon med tower-modell laget av Andrew ligger nå klar for nedlasting 🙂
    1 point
  14. Er det noen ny merking som har kommet for flyplasser siden sist jeg var ute og fløy (5 år siden?)? Ser slike røde markeringer rundt parkeringsplassene. Kanskje greit å ha så man ikke overholder avstandsbestemmelser i disse corona-tider? 😁
    1 point
  15. Stemmer det, men noen av kortbane flyplassene beholdt sine gule striper. Mulig dem også har blitt hvite i løpet av de siste par årene.
    1 point
  16. Hei dere Forumsoftwarefolket har vært inne og gjort en fix for meldingsproblemene våre. Inntil nå har det alltid dukket opp en melding fra 2009 eller deromkring når du lager en PM/samtale. denne skal nå ikke komme på fremtidige beskjeder, men får ikke endret i historikk. Meld tilbake om det fremdeles skulle være noe tull
    1 point
  17. Kjent problem dette.. Tror Asobo er på saken
    1 point
  18. Veldig flott, MEN... testet den i går kveld... om kvelden... og det er en mengde flytene lys over parkeringsplassen bak flyplassen og parkeringen foran militær inngangen. De svever rundt ... tja... 30 - 50 m oppe i lufta. Ser nokså merkelig ut... Legger til at de, tror jeg, var der også originalt. Mulig å fjerne evt... få de i mer... fornuftig parkeringplass-belysnings-høyde?
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...