Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 10. nov. 2020 i alle områder

  1. Noen bilder fra siste dagers tokter. 352nd fighter group eskorte av B-17 til nordlige Frankrike P-47 på tur bak fiendens linje for å forstyrre forsyningslinjene. Endte til slutt opp på en åker med tomme tanker og noen kulehull i cowlingen.
    3 points
  2. Ikke mer å si; Savner en god 737 i MS 2020. Blir lenge å vente på PMDG sin. Men den er vel innafor når den først dukker opp
    2 points
  3. Har vært plaget med dette selv siden tidenes morgen.. Men i dag fant jeg problemet!!! Det fikset problemet mitt! Dette må du gjøre! Turn the airmodel option from Legacy to Modern. That will solve the problem.Legacy option is for those who have transfered airplanes from Fsx to MSFS2020. That’s all I know
    1 point
  4. Vell, det visor seg at en må vente på tårnet til å gi beskjed om at en er klar for take off. Ellers logges det ikke noe take off. Og så må en parkere flyet på rett parkeringsplass etter en har landet, ellers registreres ikke landingen. Problemet er at en ikke alltid får et sted å parkere, og heller ikke alltid tårnet kommuniserer etter at en har kjørt til rullebanen.. Jaja.. Har flydd på alle kontinenter i dag med Pipistrel Virus SW 121. Konklusjonen er at vi lever på en veldig flott planet, og MSFS er utrolig bra på distansere farger på de forskjellige kontinentene. Dette er helt uhørt bra!
    1 point
  5. Du kan fint legge de opp Andrew og heller oppdatere de når du får tid og lyst senere 😉
    1 point
  6. Bra oppsett - min telefon lener seg til en tape-dispenser under skjermen Mye bedre å ha den oppå. Bra tips til Center-knapp - tenkte ikke på at denne kan "bindes" (fant ikke noe bra, norsk ord) til en hvilken som helst knapp også på stikka/joystick/game controller. Dermed har jeg den på joystick'en.
    1 point
  7. Det var det siste jeg fikk gjort av utvikling iallefall. Simmen crasjer 1 minutt etter oppstart hver gang. De sliter de utviklerne gitt! LoL!
    0 points
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...