Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 14. sep. 2020 i alle områder

 1. Kan lastes ned her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g5ZkRNIlCl7XqVxwig?e=KwWOhL Legges i community-mappa som vanlig. Jeg kommer til å gjøre en god del mer på dette etterhvert. For det meste bare 3d-modeller som er laget, og lagt til taxilys (plages med dette).
  10 points
 2. Jeg har en plan om å oppgradere min Norway Mesh X, men enn så lenge er visst ikke dem-import med i sdk....
  4 points
 3. ORBX har akkurat annonsert at de jobber med ENAL Vigra. Dette er trolig en videreutvikling av P3D versjonen.
  3 points
 4. Det skal la seg gjøre. Tittet litt i sdk dokumentasjonen. Høydedata blir lagret i CGL filer. Hvordan dette gjøres fant jeg ingenting om.
  3 points
 5. Hei! Jeg har importert 17 landemerker fra Google Maps til Microsoft Flight Simulator. Inkluderte landemerker: Bislett Stadion Color Line v/Hjortneskaia Det Kongelige Slott Holmenkollen Intility Arena Monolitten Nationaltheatret Operahuset Oslo Domkirke Oslo Plaza Postgirobygget Rådhuset Telenor Arena Stortinget Universitetet i Oslo (Det Juridiske Fakultet) Ullevaal Stadion Uranienborg Kirke Merk: Modellene inneholder ikke natteksturer Last ned ønsked
  2 points
 6. Da er Manfred Jahn/Jan Visser sin C-47 operativ i FS 2020. Funker greit den, og veldig bra til å være freeware. Bilder fra Aerosoft sitt ENVA scenery Prøvde meg på å legge over teksturer fra P3D, men dette funket ikke. Trenger å forske dypere på repaints i FS 2020.
  2 points
 7. Personlig kommer jeg til å bruke Google, virker som dems lisens er litt mer snillere, og det er Google det er snakk om. Deres orthophoto har blitt brukt i freeware i mange år og blir fortsatt brukt den dag i dag, og jeg har personlig aldri hørt at de har gått til "sak" mot noen i flightsim freeware communitiet haha Sitat fra Google: Generally speaking, as long as you're following our Terms of Service, these guidelines, and you're attributing properly, you can use our maps and imagery. In fact, we love seeing creative applications of Google Maps, Google Earth, and Street View.
  2 points
 8. Av en eller annen grunn heter jeg "Marbleplate4073". "GeirTeigo" (se under hvordan du kan endre GameTag. Legg meg gjerne til for online flyging
  1 point
 9. Liten WIP-sneak peek på 1R/19L pluss SAS Tekniske. ETA: Neste uke
  1 point
 10. Ser ut for at Aerosoft konverterer ENVA til MFS. Se previews under.
  1 point
 11. Har restartet simulatoren mange ganger. Likevel står meldingen om å restarte for å oppdatere core content fast i feltet. Flere som har opplevd dette? (Simulatoren funker helt greit)
  1 point
 12. den sim klokka er drita full ofte. kan variere med 3-8 timer feil margin. Men jo det har komt ut hva updaten skal inneholde.. Her er noe av punktene som man kan forvente seg oppdatering på CRASH & CTD Keflavík International Airport /BIKF MSFS crashes to the desktop when flying, departing or arriving close to or from BIKF Keflavík International Airport (Iceland). LIVE WEATHER NOT UPDATING We are looking into the reports and will provide additional information. ATC We are looking into the reports and will provide additional information.
  1 point
 13. Veldig godt jobba, tusen takk!
  1 point
 14. Lurte på om det er noen formeninger om NM og FS2020? Lar disse dataene seg bruke, om så ved en syntax-endring?
  1 point
 15. Har vært sånn siden dag 1 av Alpha, så de har nok ikke helt bestemt seg for hvordan oppdateringer skal administreres. Hittil har man vel alltid vært nødt til å oppdatere via Microsoft Store først, og deretter via simmen når du starter opp.
  1 point
 16. Litt uvant med bare ukjente flyselskaper, men ellers helt topp!
  1 point
 17. Testet akkurat dette i https://satellites.pro og det fungerte utmerket. Bare å passe på og holde seg på omtrent samme oppløsning så blir resultatet prima. Om jeg tør å bruke dem i scenery ennå er jeg usikker på for denne tror jeg driftes av et Apple-selskap 🙂
  1 point
 18. Har tenkt litt på dette selv. Det største problemet med Norge er høydedata, og så dårlig/manglende fotogrunnlag. Førstnevnte er vel den eneste som kan ordnes med en generell fix/pakke. Usikker på om SDK er kommet så langt at det lar seg gjøre å kompilere store mengder geo/høydedata? Antar at det ikke lar seg gjøre å konvertere Norway Mesh X direkte, men at man i så fall må bruke det samme datagrunnlaget og lage en ny kompilert pakke. Men nå synser/gjetter jeg bare.
  1 point
 19. Jeg er virklig takknemlig for den flotte jobben dere gjør med å fikse de norske flyplassene. jeg sendte en detaljert liste til zendesk da jeg betatestet FS2020. Men desverre virker det som at allt arbeid vi har gjort har blitt oversett. svært lite av det som har blitt raportert inn har blitt fixet fra MSFS og Asobo sin side. Så det er kjempe supert at dere fikser flyplassne i Norge.
  1 point
 20. Stemmer... Den er ca. 6-7 meter høy. Du kan godt parkere 2-3 biler der oppe også 🙂
  1 point
 21. Da har jeg laget en versjon som ikke krever et lass med anleggsarbeidere for å få landet. Runway, taxiway, markings og PAPI/innflygingslys skal være på plass. Last ned v0.1.0 fra Flightsim.to: ENRO - Røros
  1 point
 22. Opplever det samme med at trim kan være på bærtur når autopilot slås av, også for aggressiv for ny kurs når den slås på. Ser også at vertikal speed kan fortsette å virke selv om den blir slått av. Etter jeg la inn script i SpadNext som trigger autopiloten med å tilbakestille trim og VS speed, så ble opplevelsen mye bedre og flyet fortsetter med samme kurs. Etter jeg kjøpte msfs så har jeg for det meste brukt x-plane, men kommer tilbake på grunn av grafikken 😊 Testet flere ganger i går med oppsettet og det er slutt med panikk før landing. Bruker nå for det meste Spadnext til knapp
  1 point
 23. Jeg laster ned til privat bruk. Gir blaffen i hva dem sier så lenge jeg ikke distribuerer det. Veldig synd at dem skal være så himla vanskelige. Ser liksom ikke helt problemet med å bruke bilder der i et freeware prosjekt. Som Gunnar skriver, er vel skattebetalerne som holder liv i Kartverket. Hva gjelder kommersiell bruk er selvfølgelig en helt annen sak.
  1 point
 24. Det kan hende jeg må gjøre det ja.. Hele Lofoten (og resten av nordnorge) er ødelagt av innsjøer med feil elevasjon, så jeg hadde nok håpet på en slags fix. Men det kan være jeg ordner Lofoten på sikt selv i alle fall.
  1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...