Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 07. sep. 2020 i alle områder

  1. Trondheim Scenery Verktøy brukt: Google Maps, RenderDoc, Blender 2.83, MSFS SDK Last ned her (Legg mappen "trondheim" i "Community" mappen under din installasjonsbane) Foreløpig har jeg kun tatt for meg sentrum, og har ingen planer om å ekspandere. Kan eventuelt importere viktige severdigheter (Lerkendal stadion, Granåsen arena, Tyholttårnet etc.) om det er ønskelig. Dette er hovedsakelig en midlertidig løsning fram til vi får bedre flyfoto og evt. fotogrammetri fra Microsoft (Bing Maps) i Norge. Trondheim sentrum etter: Trondheim sentrum før: Flyfoto:
    3 points
  2. 3 points
  3. Over Island, 1408 UTC Live Weather. Ene armen av dette værsystemet ligger over deler av Norge for øyeblikket. Relativt rolige vindforhold da 😄
    3 points
  4. Nå har jeg akkurat lagt ny asfalt på apron og malt opp markeringene på stripa, så nå ser det straks litt bedre ut 🙂 Ser ut som de har store ambisjoner der nede - blir spennende å se hvordan det blir etter hvert.
    3 points
  5. Første gang jeg er så langt nord i MSFS. Avgang fra Bodø i real time og vær. Jeg satte kursen mot Værøy i en nydelig solnedgang. Deretter en svipptur innom Røst for en kjapp touch'n'go. Så langs sørkysten av Moskenesøya forbi Å, Reine og Hamnøy i lave skyer. Før det ble helt mørkt rakk jeg en interessant NBD approach ned til Leknes. Og til slutt en flott innflygning til Svolvær: Hvis man lukker øynene for de grusomme mesh-feilene, og prøver og glemme at vinden som regel ikke endrer seg utover 225@3 er dette en svært lovende simulator.
    3 points
  6. Her er noe skudd fra noen av mine turer i MSFS: Nordover over Øyern, Flateby til venstre. Over Årnses, der Vorma renner inn i Glomma. Vestover etter avgang fra Innsbruck En eller anen plass mellom Bremen og Hannover i Nord-Tyskland. På vei sørover over Nord-Jylland, etter å ha ha tatt en sveip oppom Skagen. EKSN Sindal
    2 points
  7. Har prøvd meg litt på Blender, og det gikk overraskende bra å komme igang. Har laget et par landemerker og fått det til FS ved hjelp av Blender2msfs og SDK verktøyene (sjekk her: https://www.fsdeveloper.com/forum/threads/blender2msfs-support-thread.448402/ ). Med såpass detaljert standard scenery, fyller det bra på med et par kjente bygninger. Tenker å lage noen broer og verftshaller og store bygg, "så er man der". Håper å få laget litt mer, og delt en nedlastingslink her.
    1 point
  8. Tatt opp med OBs. Bedre resultat for meg enn BandiCam. Vi tar av fra Newark og flyr mot Manhattan. Passerer frihetsgudinnen og flyr oppover Manhattan. Passerer Central Park (større i areal enn Monaco) og snur. Flyr ned igjen og rekker såvidt å se Brooklyn Bridge før vi avslutter over frihetsgudinnen. Enjoy!
    1 point
  9. Var også på Island i ettermiddag, her fra innflygning Isafjordur. Er noen fluer her også, som de i Norge....men flott landskap da:-)
    1 point
  10. Dette står som Festet innlegg på serveren min og det svaret du får og leser du det riktig så følger det samme standard som Flightsim.no mao.flere muligheter 😉 Dette gjelder BUSHkanalen som jeg kan stå inne for I Chattebua skriver vi til hverandre om løst og fast i Talekanalene bruker vi mikrofon og prater med hverandre når vi er ute og flyr I Lobbyen kan du "henge" når du venter på aktivitet 😉 Vennligst bruk den kanalen som passer best for flygingen din Vennligst opprett et Push Too Talk knapp på tastatur eller stikke for å prate da åpen mikrofon kan lage en del støy når en flyr . Helt nederst står brukerprofilen din klikk på tannhjulet der og velg tale og video for å tilordne knapp Flere kanaler kan opprettes hvis det er behov for det Vis henyn til hverandre og ha det gøy Noe som mangler ta kontakt med meg direkte så får vi sikkert til noe
    1 point
  11. Testet PlanG mot simmen den virket via fsuipc 😉
    1 point
  12. Hei Vil bare nevne at hvis du har et webkamera som støtter WDM eller hva det nå het, så kan du bruke dette til å tracke ansiktet ditt mot FS2020 og helt sikkert de andre simulatorene. Jeg har testet dette i dag og med litt tweaking så er jeg fornøyd med innstillingene. I starten så var sensitivity litt vel mye, men etter å justert dette og fjernet både pitch og roll så er jeg personlig fornøyd med innstillingene. Programmet som jeg bruker heter FacetrackNoIr og fanger opp dine øyne og omriss av selve ansiktet og bruker dette for å catche dine bevegelser. Det fungerer fram og tilbake også. Det er kurver du kan stille på for å oppnå ønsket sensitivity. Dette koster ca 38 kroner og er vesentlig billigere enn TrackIR. Men jeg ønsker ikke å garantere om DU blir fornøyd, jeg selv er fornøyd og så er det opp til deg om du ønsker å kjøpe dette å teste selv. Jeg hadde TrackIR tidligere, men vet ikke hvor dette har blitt av. Jeg var veldig fornøyd med den også. Ville bare dele dette med dere. Fly high, fly well.
    1 point
  13. Har testa FaceTrackNoIR både med og uten modifisert kamera (fjernet IR-filter) samt med en XBox Kinect-sensor (Stereoskopisk 3D-kamera i tillegg til vanlig kamera), men det største problemet mitt er at jeg har briller. Briller har en stygg evne til å forvirre FTNI noe helt voldsomt. I den forbindelse kom jeg over en variant som funker overraskende bra, nemlig OpenTrack + ArUco. Det er noen ulemper, vel og merke, spesielt at du ser ut som en total noldus med en firkanta papirlapp med noe som ser ut som en QR-kode festa på hodet. I tillegg så MÅ webkameraet klare å ta opp med minimum 30fps. Har du ikke printer, så kan du bruke en firkanta papirlapp som du tegner et rutemønster på, og fyller inn resten med tusj. Kort fortalt: ArUco er rett og slett en strekkodetype som kameraet leser via webkameraet, og som faktisk gir (med en del tweaking) 6DOF i likhet med TrackIR, men til en brøkdel av kostnaden. Såklart, TrackIR og lignende løsninger kommer nok fortsatt til å være relativt overlegne, men så koster TrackIR til gjengjeld over tusenlappen OG er ofte et helvete å få tak i. Alternativer som DelanClip er også en mulighet, såklart, men det tar tid å få tak i disse. OpenTrack+ArUco er oppe og går i løpet av minutter. For mer info om OpenTrack+ArUco, sjekk denne guiden:
    1 point
  14. Ser peter dawson(fsuipc karen) og klager på at SDK sitter litt langt inne så er nok noe treghet der
    1 point
  15. 4.5 er fortsatt installert hos meg sammen med XP11. Ene og alene grunnet PMDG og Majestic. Så snart PMDG og Majestic får ut fingeren så blir P3D sletta for evig og alltid hos meg. Tror FS2020 er fremtiden 👍 P3D tror jeg kommer til å dø ut sakte. Dem kommer sikkert til å holde koken en stund til, frem til FS2020 får alt av bugs fikset og blir litt utbedret, får større addons market og da spesielt med tanke på PMDG, FSlabs, Majestic og A2A. Etter det tror jeg det kommer til å gå fort nedover. Dem har så mye å hente igjen at jeg tror det blir en umulig oppgave. I flere år klagde jeg over en rekke legacy bugs. Blant annet ground friction, turboprop simulering pluss mye annet grunnleggende. Tror aldri jeg noen gang fikk noe svar fra noen i LM. På avsim ble du hudflettet hvis du rakket ned på P3D, så det var helt nytteløst. Nå var jo i tillegg jeg saklig og konstruktiv og kom ikke med frekke kommentarer. Allerede har flere av bugs jeg har rapportert inn blitt tatt tak i ifølge oppdateringen som kom forrige torsdag. Turboprop simuleringen og ATC fraseologi blant annet. Nå har jo flere rapportert det inn, så jeg var ikke den eneste. Det viktigste er jo at det blir tatt tak i noe som aldri skjedde med LM. Dem krampeholdt på bakoverkompatiblitet og aerodynamikken i P3D er vel nøyaktig den samme som i FSX. Med alt av bugs som var den gangen. Blir spennende å se. Jeg gleder meg til fortsettelsen av FS2020
    1 point
  16. Langt ute i ødeland med TBM 930 så ble noen bilder startet ut til PAKO og tok så High Flight innover mot faslandet tilbake
    1 point
  17. Har ikke drevet med screen recording før, men har du en liten video. Tatt opp fra 3 skjermer så det er nok derfor jeg får så dårlig framerate. Men litt av Drammen og Lier får du sett!
    1 point
  18. Det går rette veien. Hvis noen ønsker å hjelpe til med Helle flyplass rop ut. Jeg har bare laget noen 3dmodeller og litt lys.
    1 point
  19. Ta en tur fra Svolvær ENSH til Stokmarknes ENSK. Legg turen nordover gjennom Raftsundet, gjerne med en tur innom Trollfjorden. Inn dit bør du ikke fly lavt (med mindre du flyr fighter). Det er ikke mulig å snu, og stigningen for å komme over fjellene er BRATT! God tur!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...