Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 10. aug. 2020 i alle områder

 1. Hei. Har den godeste Herr Thomsen hvis jeg husker hans navn riktig noen tanker om den nye msfs? Har han fått henda i sdk'en og kikket på flyplassene? Fantastisk addon for p3d og fsx i hvertfall. Er han i det hele tatt aktiv med scenery addons lenger? Flott fyr og har satt stor pris på AoN pakka hans i flere år nå.
  2 poeng
 2. MSFS støtter multiplayer out of the box, VATSIM ol. må man vel bare vente og se hva som skjer med til "simen" er sluppet. Slik jeg forstår det er det ting på gang der.
  1 poeng
 3. Det er fortsatt mer enn nok for Orbx å ta tak i
  1 poeng
 4. Den siste videon er jo bedre men en kan vel ikke forlange mer av utlendinger som ikke kjenner de virkelige spektakulære plassene til å gi en bedre visning av Norge. Han har nok aldri brukt airports of norway fra gamle fsx eller p3d. Gleder meg helt sjukt til å sette fingra i denne nye simmen. For å være helt ærlig så har jeg nesten litt problemer med å vente. Jeg ser på youtube for å stilne de værste krampetaka.
  1 poeng
 5. Ja, Drawyah har et midrange system (tror han har en i7-6700k og gti1070ti hvis jeg ikke husker helt feil). Med det sagt så vet jeg ikke om han rett og slett har litt problemer med capturing'en og overgangen fra sim til youtube. Jeg synes ofte jeg ser dårligere kvalitiet på selve filmen hans enn jeg ser hos andre streamere.
  1 poeng
 6. Her kom det enda en video!
  1 poeng
 7. Alternativ: https://store.steampowered.com/app/1250410/Microsoft_Flight_Simulator/
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...