Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 04. aug. 2020 i alle områder

 1. Her finner du en fin bruksanvisning på norsk. Den beskriver en tur fra ENGM til ENVA. https://flightsim.no/forum/topic/72098-vatsim-guide-engm-enva-med-737ngx/
  1 point
 2. Hei, jeg kjøpte 1 mnd av Navigraph. Det fungerer helt topp 😀
  1 point
 3. Her sitter jeg, en voksen familie far, med sommerfugler i magen. Sommerfugler i magen, gleder meg virkelig til å komme hjem fra ferie, så en kan få sitte noen timer her og der i fly sim-en. Prøve ut MSF2020, fly i VR med Xplane igjen, gli på himmelen med Condor 2, lære seg nye ting innen for flyging, ikke nødvendigvis fordi jeg har så lyst til å fly et fly på ekte, men fordi det å fly i simulatoren gir så mye glede i seg selv, og jo mer en kan fordype seg i det, jo artigere blir det. God sommer folkens! Fly forsiktig.
  1 point
 4. Jeg vil tro at både full VR støtte, helikopter og sjøfly kommer etterhvert. Er et stort team bak FS2020, så forhåpentligvis tar det ikke flere år. For min del blir det standard versjon da flyplasser og fly er noe jeg kjøper utenom 👍 Blir spennende 18. august iallfall Ser mest frem til å prøve bush flyging med super cub!
  1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...