Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 30. juni 2020 i alle områder

  1. I forrige uke slapp Eagle Dynamics en ny warbird-modul til DCS, sammen med det nye mapet "the Channel". Jeg er i utgangspunktet ikke noen stor warbird-fantast, selv om jeg ender opp med å kjøpe alle modulene uansett, men akkurat P-47-en har jeg sett frem til, og den skuffer ikke. Dette er en warbird jeg kan like, mye "power", stor, tung og stødig. Mapet skal jeg innrømme at jeg var litt skeptisk til, da jeg ikke helt så poenget med et map som dekker deler av det samme området som det allerede utgitte Normandy-mapet, men også dette er knall, selv om det ikke er optimalisert ennå og ganske resurshungrig.
    2 points
  2. I kveld så hadde jeg en fantastisk tur over alpene fra Innsbruck (LOWI) i Østerrike til Asiago (LIDA) i Italia. Jeg har skaffet meg et fotoscenery slik at det ble interessant å ta denne turen. Fra luften så det ut som om at jeg fulgte en hovedvei nedover dalene. Den litt store innsjøen på slutten er Gardasjøen. Simulator=P3Dv4.5, fly=A2A Piper Cherokee, LOWI Innsbruck=ORBX payware, LIDA Asiago=ORBX freeware og fotoscenery Italia=freeware. Bildene er uredigerte, bortsett fra at de er redusert ned i størrelse fra 1920x1080 til 1000x563 med 85% kvalitet.
    1 point
  3. Startet med FS98. Deretter ble det FS2000, FS2002, FS2004, Fly!, litt X-plane 8 og 9 og FSX. Idag bruker jeg for det meste DCS World. Innimellom flyr jeg litt i P3D og X-plane 11.
    1 point
  4. Modellen (som jeg mener var laget for FSX) fungerer helt fint i P3D versjon 5. P3D er nå oppdatert med SP2, og jeg kjører kun med True Sky tillegget aktivt. LN-SUF flyr her ut fra Stavanger
    1 point
  5. Dette er en modell som var laget for FSX. Flightdeck er ikke testet nøye ut på navigasjon ennå. Modellen bærer også preg av å være noen år gammel. Her er bilde fra cockpit (nyinnkjøpt scenery fra ENAL)
    1 point
  6. Startet med dette for å lære å fly. Var ikke mye landskap i starten, kun noen streker på en orange DOS skjerm, men jeg lærte basics. Har en testpilot i magen, så kjøpte inn omtrent alt som kom siden, sivilt og miltært. Bygget til slutt flyplassene selv gjennom tiår, men er nå tilbake til at jeg bare vil ha alt servert og ta av. Eneste jeg bygger for tiden er modelljernbane i N skala. Opplever mye Bergen real-life for tiden, hit og dit med Widerøe. Er du derfra, bør du få inn skipspakken til Henrik, så blir det action på Haakonsvern og rundt forbi.
    1 point
  7. Er du permittert er du heldig, for da er det fortsatt håp. Ikke alle av oss som var SÅ heldig Selv sitter jeg på gjerdet nå og revurderer hele flygingen, annet enn privat og hobbyflyging, og ta meg en omskolering til noe annet. Rett og slett for ustabilt, skitten bransje og innebar flytting hit og dit og lite stabilitet i livet. Ingen jobb er verdt å selge sjela si for. Ikke flyging heller. Ifølge Boeing kunne det ta opp til 5 år før bransjen er tilbake der den slapp. Hvis den noen gang kommer dit igjen.
    1 point
  8. Betaler gjerne for kvalitet og for ting jeg får glede av. Og ikke minst, noe som kan dra utviklingen videre til nye høyder. Vi har i mange år i flysim verdenen plagdes med teknologi fra forrige århundre, langt bak vanlige ordinære pc spill som alltid har kunnet stille med moderne grafikk og nyeste teknologi. Forhåpentligvis vil satsingen til MS endre på dette med FS2020. I tillegg er jo dette også positivt for konkurransen, noe som kommer oss forbrukere til gode. Ja, er interessant. Mange forskere snakker også om parallelle univers Men dette her er en annen diskusjon og har ikke så mye med flysim å gjøre 😄
    1 point
  9. Trengte litt avkobling fra DCS, og hva er ikke bedre enn å grave frem Xplane 11.50b9, noen orthoxp tiles og Zibo og sette kursen mot Molde..
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...