Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 13. juni 2020 i alle områder

  1. I forrige uke slapp Eagle Dynamics en ny warbird-modul til DCS, sammen med det nye mapet "the Channel". Jeg er i utgangspunktet ikke noen stor warbird-fantast, selv om jeg ender opp med å kjøpe alle modulene uansett, men akkurat P-47-en har jeg sett frem til, og den skuffer ikke. Dette er en warbird jeg kan like, mye "power", stor, tung og stødig. Mapet skal jeg innrømme at jeg var litt skeptisk til, da jeg ikke helt så poenget med et map som dekker deler av det samme området som det allerede utgitte Normandy-mapet, men også dette er knall, selv om det ikke er optimalisert ennå og ganske resurshungrig.
    4 points
  2. Så nettopp denne videoen om vær i nye MSFS2020. Gapet mellom MSFS2020 og P3D/XP11 ser bare ut for å bli større og større. Dette ser jo helt rått ut:
    1 point
  3. I kveld så hadde jeg en fantastisk tur over alpene fra Innsbruck (LOWI) i Østerrike til Asiago (LIDA) i Italia. Jeg har skaffet meg et fotoscenery slik at det ble interessant å ta denne turen. Fra luften så det ut som om at jeg fulgte en hovedvei nedover dalene. Den litt store innsjøen på slutten er Gardasjøen. Simulator=P3Dv4.5, fly=A2A Piper Cherokee, LOWI Innsbruck=ORBX payware, LIDA Asiago=ORBX freeware og fotoscenery Italia=freeware. Bildene er uredigerte, bortsett fra at de er redusert ned i størrelse fra 1920x1080 til 1000x563 med 85% kvalitet.
    1 point
  4. Jepp, vi fikk en fin tur i dag tidlig. Fløy rett over til Øland, så sørover til Karlskrona. Fulgte så kysten nedover mot Ystad (så ingenting til Wallander). Så vestover og raka vegen mot Kastrup. Fikk først klarering 22R, men i siste liten 22L, som jeg hadde bedt om. Strålende flyvær, bortsett fra litt skyer over området Karlskrona-Ystad. Flott innflyvning, og en knirkefri tur. Sikkert fordi det var madammen som fløy (upåklagelig).😃
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...