Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 16. april 2020 i alle områder

  1. Småtesting på gang her også:) Synes fps er bedre enn i v4.5.. En fin blanding på medium/high her, og ser at jeg sikkert kan peise på med høyere texturer. Her fra en liten runde rundt Kristiansund og Averøy. Kun lagt inn ORBX-Norway, LC og Global. Bildene er komprimert en goood del ser jeg.
    3 points
  2. 2 points
  3. Får slenge med et par fra meg òg. Ta evt en titt på Youtubekanalen hvordan det ser ut i timelapse! https://youtu.be/2wut8DgxtjE https://youtu.be/HlwrIgh0bTI https://youtu.be/XZ2jNNn81S0
    2 points
  4. Må si jeg bare blir mer og mer glad i denne versjonen. Lyset føles mer naturtro i sin helthelt, og slettes ikke verst performance også. Jeg kjører på med en "gammel" laptop med i7 8750H, nvidia1080 og 16GB.. Har riktignok kun testet litt her til lands så kan ikke svare for resten av verden. Legger ved noen extra shots fra Narvik, men du må gjerne bare fjerne om det blir for mye:)
    2 points
  5. Da har kjøpesenteret og omegn landet trygt og klar for helgehandel igjen:)
    2 points
  6. Jepp, dro nordover i dag. For å teste Bonanzaen, og meg selv. Og det ble et par spennende landinger. Bra med vind fra vest forårsaket både turbulens og sidevind. Har noen timer i denne fantastiske modellen fra A2A, men synes den fortsatt er krevende og fly ordentlig. Og ruskevær gjør det jo ikke enklere..... Men dette har nok blitt mitt favoritt småfly. Veldig utfordrende og artig. 😎
    1 point
  7. Synes skyene er veldig bra "rett ut av boxen" Føles endelig som faktiske skyer og er en herlig følelse å pløye gjennom dem. Her fra Vigra og over Åleby(Som vi sier i Kristiansund)
    1 point
  8. Kommer Ernst må bare få litt kontroll på settings 😉
    1 point
  9. Haha, bra de jekka seg ned litt
    1 point
  10. Ikke annet enn du du bruker hjula som bremser😂😇
    1 point
  11. Tok noen bilder fra første tur F35 og ORBX inne Ikke noe spesielt å se her
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...