Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 01. april 2020 i alle områder

  1. 1 point
  2. Kveld i stua! Deler litt flere bilder i denne mørketida.... Artig tur med Dashen i supert drittvær, og med flotte freeware scenerys😀
    1 point
  3. P3DV4 har kommet i hus! Bedre sent enn aldri... Jeg Kjøpte også Maddog X. Har bare testet den 3 turer KROW-KROW, KROW-KBGR og KBGR-CYYR men er veldig imponert! I skrivende stund på vei til Keflavik.
    1 point
  4. I fravær av passasjerer må flyselskapene tenke kreativt og hente inn oppdrag andre plasser. Her har Widerøe søkt i internets mørkeste kroker og blitt hyra av et medlem på selveste FS.no, til å fly et spesialoppdrag ENGM - EGSS via Vättern. Ref: Taxer ut fra stand 10 mot RWY 19R Gear up Finner Kjeller og nordenden av Øyeren. Ved Mysen treffer vi på E18 som vi følger østover mot grensa. Grensa krysses og vi passer Töcksfors i 7000 fot Etter litt tid i marsj, passerer vi en islagt Vänern. Når vi til slutt ankommer Vätern går vi opp til 10.000 fot og speider østover, der vi så vidt kan skimte et grønnere Øst-Sverige, og med det levere rapport til dagens oppdragsgiver. Ved Vätterns sørende passerer vi Jönköping der vi setter nese vestover og følger Riksväg 40 til vår endestasjon ute ved kysten. Finale Får se om svenske byr på en kopp kaffi, eller om det er rett i karantene! Et par bonuser på slutten + et fra flight deck: ENSH LOWI God helg fra karantene!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...