Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 24. mars 2020 i alle områder

  1. P3DV4 har kommet i hus! Bedre sent enn aldri... Jeg Kjøpte også Maddog X. Har bare testet den 3 turer KROW-KROW, KROW-KBGR og KBGR-CYYR men er veldig imponert! I skrivende stund på vei til Keflavik.
    5 points
  2. Har hjemmekontor for tiden, og da skal man jo egentilg ha litt luksus. Trives godt i cockpit på Milviz sin King Air 350i. Ikke så mange passasjerer nå i disse coronatider....
    4 points
  3. Hei! Nå er det lenge siden sist, men nå i disse tider så ble det tid å børste støv av simulatoren og ta seg noen turer. Da man er utflyttet og ikke tar med PCen med simmen på så blir det naturlig nok mindre tid til sim, men nå når en midlertidig har kommet seg hjem igjen så ble det to turer i dag. ESSA-ENGM-ESSA ble dagens tur, på VATSIM og første gang med ny voice, helt ny verden rett og slett. Kjekt å se flere gamle travere også online i disse tider.
    1 point
  4. I fravær av passasjerer må flyselskapene tenke kreativt og hente inn oppdrag andre plasser. Her har Widerøe søkt i internets mørkeste kroker og blitt hyra av et medlem på selveste FS.no, til å fly et spesialoppdrag ENGM - EGSS via Vättern. Ref: Taxer ut fra stand 10 mot RWY 19R Gear up Finner Kjeller og nordenden av Øyeren. Ved Mysen treffer vi på E18 som vi følger østover mot grensa. Grensa krysses og vi passer Töcksfors i 7000 fot Etter litt tid i marsj, passerer vi en islagt Vänern. Når vi til slutt ankommer Vätern går vi opp til 10.000 fot og speider østover, der vi så vidt kan skimte et grønnere Øst-Sverige, og med det levere rapport til dagens oppdragsgiver. Ved Vätterns sørende passerer vi Jönköping der vi setter nese vestover og følger Riksväg 40 til vår endestasjon ute ved kysten. Finale Får se om svenske byr på en kopp kaffi, eller om det er rett i karantene! Et par bonuser på slutten + et fra flight deck: ENSH LOWI God helg fra karantene!
    1 point
  5. Tja, litt vanskelig å svare på. Har kjøpt noe fra Ruscool: AP (i overkant av 1000,-) NAV-radioer: https://www.ruscool.co.nz/radios.html Output card (Hadde nok ikke kjøpt dette i dag, heller vurdert Arduino: https://www.ruscool.co.nz/cond_64op.html Så et par Leo Bodnar-kort: http://www.leobodnar.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=94&products_id=180 og http://www.leobodnar.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=94&products_id=204 Yoke, som nå er på V3 (minst), er basert på denne + noen flenslager, gassfjærer, hall sensorer, en 2tom4, en ventilasjonkanal ++++ https://www.aerosoft.com/en/hardware/flight-simulation/yokes/791/vrinsight-yoke-handle?c=317 Ellers er det en del MDF og et par monitorer som kjører instrumenter via Air Manager, pluss en del mikrobrytere fra div forhandlere. Den er jo basert på D8 200/300, men inntil det eksiterer en decent modell i enten X-Plane eller P3d (eller MSFS ettehvert), så er det en Q400-hybrid. Funker fint å konvertere Q400 til 200/300 layout (for mitt bruk i hvert fall) Det er et langdrygt prosjekt, men jeg jobber etter prinsippet "fly mens du bygger". Neste steg er å få behandla og malt panelene. Har også tenkt å invistere i en 3d-printer slik at jeg kan lage bezel og paneler (men tror jeg med sette det litt på hold da det er litt usikker på inntekten framover, blir vel fort snakk om permitting for min del). Uansett, det langsiktige målet er å få på plass overhead og pedestal, men det er et prosjekt som potensielt kan vare livet ut.
    1 point
  6. Mye artig på gang, og store forventninger til utviklingen i FS-verden, men jeg velger å ikke fokusere så mye på det som ikke finnes, og heller nyte alle godsakene som vi faktisk har i dag . Her en kjapp oppsumering av noen måneder tilbake i tid .
    1 point
  7. Endte med å bestille trackhat og sånn batteri flip, så får håpe det var det riktige valget 😀
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...