Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 17. mars 2020 i alle områder

  1. Er noen år siden dette temaet var oppe sist, men her skal alle få prøve å si det de vil etter beste evne uten at noen rakker ned på måten det skives. Det eneste du oppnår er at enkelte ikke tør å skrive innlegg i frykt for irettesettelser og kanskje føle seg uthengt. Språkpoliti må du være et annet sted
    9 points
  2. Her er det i alle tilfelle ikke ønskelig at vi går hverandre så grundig i sømmene for at ikke proper skriftlig norsk skal være til hinder for å delta i samfunnet rundt hobbyen vår. Prøv å bit i deg irritasjonen og hopp over en post om kvaliteten ikke lever opp til din standard. Du har riktignok uttalt deg generelt, som er fint, og du må få mene hva du vil, men du har vært med i dette geamet lenge nok til at du vet at her får vi poster fra folk i aldersspennet 12-82 som alle er ivrige simmere som enten ønsker å dele noe eller ønsker råd om annet, uansett status, sykdommer eller andre vansker. Hold fokus på innholdet, ikke måten det formidles på.
    5 points
  3. Fly instrumenter selges. Må hentes i Lillestrøm. Pris pr instrument? Tja, det er ikke lett, men hvis interesse får disse, så kan vi jo diskutere utifra priser på Ebay, så blir vi sikkert enige. HDI, MDU, CDU, FGCP, INS, ADI, ADF, DC10 stikke (sjelden!), motorinstrumenter, sjekklister, mm. Se annonse på Finn.
    1 point
  4. Kjære simmere,- vær så snill!! Jeg ønsker ikke å bremse på skrivelysten, men har sett meg lei på å ortografifeil og dårlig setningsoppbygging i mange innlegg i dette forum. Det heter for eksempel ikke ananas biter, men ananasbiter (eks. på ordelingsfeil). "Ennå" er tidsadverb, "enda" gradsadverb, for eksempel "ennå har flightsim plass til enda flere innlegg". "De" er subjektsform, "dem" objektsform. Har selv skrevet flere innlegg med ortografiske feil, så vi har alle et forberdingspotensial. Oppfordringen er å se igjennom egne innlegg med et kritisk språkblikk før man legger dem ut på nettet. Bare et lite sukk, som kan hende vil trigge sure reaksjoner…..so be it..... mvh
    1 point
  5. Når du klager på andres dårlige grammatikk og bruker feil tegnsetting selv så blir det jo ganske komisk... 😀 Dette er et ikke-tema på et diskusjonsforum, og mange, meg selv inkludert, bruker ofte smarttelefon. Da stokker det seg fort.
    1 point
  6. Seriøst? Kan selv irritere meg over skrivefeil/dårlig språk (ikke at jeg ikke begår feil selv), men......
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...