Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 14. feb. 2020 i alle områder

  1. No var du streng Andrew, mine FS-drømmer om Norway er for lengst innfridd . Orbx Norway, Airports of Norway, Norway GA Airfields, Global AI Ships og de fantastiske flyplassene og ekstra-scenery fra dere entusiastiske utviklere, har bidratt til at FS i Norge ( Sverige og Danmark ) er magisk i forhold til andre land ! Jeg tror at FS2020 gir mange nye muligheter for hakeslepp, men tror også at det vil gå ei stund før Norge blir like bra som dagens P3D4. Derfor demper jeg forventningene til jeg ved selvsyn kan se at det blir bedre, og nyter hemningsløst den kvaliteten vi har i dag . God helg .
    3 points
  2. Skal det spares så skal det spares
    1 point
  3. Hørte forresten på radio i dag at man har scannet hele Norge med laser de siste 4 årene som lager ufattelige detaljerte 3D kart - og at data blir gratis tilgjengelig for publikum. Uansett, jeg har håp om at Norge blir bra i FS2020, men gleder meg stort til å se verden.
    1 point
  4. Sant nok. Det blir nok FS2020 her i gården, men da flytter jeg ut av Norge noen år, inntil det ligner noe her hjemme. Men tviler på i den sammenheng at jeg restarter meg selv med scenery fra bunnen av. Også jeg ønsker å få servert ting på et fat 😉
    1 point
  5. Drømmer om Norge vil alltid bli knust, av den enkle grunn at vi er bare noen få millioner, og hvem stor produsent er interessert i å kaste bort penger på et lite filleland? Dette forstod jeg tiår tilbake. Vel er vi gode til å krydre selv, er en del av den saken. Men forvent aldri når store produsenter lager noe, at den lille flekken Norge (som er mer "uviktig" enn mange tror), får liksom første prioritet. Politikken påstår ditt og datt, og jeg sier igjen: Ubetydelig flekk som bare kan komme med store ord men nix handling. Bortsett fra ett og annet i FS miljøet.
    1 point
  6. Det neste blir å kutte ut en motor underveis. Deretter, bare en mann i cocpit, for da er det plass til en passasjer til der fremme. Jeg foreslår og en iPad til all navigasjon, da sensorene i disse er minst like gode som gyroene. Kapteinen blir da bare en pratefyr, mens alle bakover navigerer til hver sin flyplass med Star Walk, Flightradar, etc. Selvbetjening! 😂
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...