Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 12. jan. 2020 i alle områder

  1. Jeg har forsket litt på PBR og prøvd å sette meg inn i hvordan dette er bygget opp. Teksturene mine til Milviz sin King Air 350i er laget tradisjonelt for rundt 3 år siden. Siden har jeg gitt dem fra meg, og de har blitt påført ved hjelp av PBR (Physically Based Rendering). Dette gjør det lettere å behandle ulike typer overflatematerialer. Jeg har savnet litt mer skinn i metalldelene, og jeg har oppjustert teksturene noe. Jeg kan vel forørig si at det er 13 store og komlekse filer som utgjør hovedteksturene til denne modellen. Det tar lang tid å få alt dette til å fungere sammen med mitt aldrende system. I tillegg har jeg fått veldig mye å gjøre etter at jeg gikk inn i lokalpolitikken på heltid. Jeg kan derfor ikke love så mange nye repaints (i alle fall ikke i et kort tidsperspektiv). Her er noen bilder fra litt modifiserte metallteksturer kjørt under litt forskjellige lysforhold (sees kanskje ikke så godt på bildene, men er ganske tydelig i simulatoren). det er bedre reflekser i de ulike materialene.
    2 points
  2. Har det gøy med denne morsomme krabaten fra SimWorks. Oppfører seg eksemplarisk i utfordrende manøvrer, og liker seg best når man får røre litt på seg .
    1 point
  3. Meget bra, Gunnar 🙂 Hvis iver og tid etter å male denne maskinen kommer tilbake, hadde LN-AWD vært ønsket; men LN-KYV får tåle å fly litt ad hoc charter også 🤓
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...