Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 07. jan. 2020 i alle områder

  1. Jatakk, den tar seg fint ut på bilder Ja, merker det i alle fora, de fleste venter på nytt om FS2020, og jeg må innrømme at jeg også kjenner på "urealistiske" forventninger. Men uansett hva som kommer, så tar det ei god stund før dette blir "standard". I mellomtiden får vi nyte det som faktisk fungerer, og som fremdeles tilbyr god underholdning i lang tid framover Sånn er det, hver sin smak , men modellen er meget gjennomført, egner seg utmerket til "low and slow", eller avansert aerobatic om du vil. Og jeg har heller ingen racer av en PC, men så lenge jeg holder meg unna de store flyplassene, drar den P3D4 i behagelig tempo .
    3 points
  2. Dette er hva P3D4 handler om, stadig nye overraskelser som beriker sim-hverdagen . Og det er MYE å velge blant. For min del gjelder det spennende flymodeller, og nyttårsrakettene hadde knapt landet, da SimWorks slapp sin nyeste juvèl, T-37B Tweet. Denne snertne, lille krabaten, har vært med å utdanne norske militær-piloter i flere tiår, og har vært et populært fly i like lang tid. Og nå spørs det om ikke populariteten sprer seg til FS-verdenen også. I hvertfall er det flere som lar seg begeistre, og jeg er definitivt blant disse. En gjennomarbeidet flott modell, kvaliteter i både lyd og flyfeeling, og simulerte systemer for enhver smak. Faktisk er det allerede piloter med flytimer på Tweet`n , som roser modellen for presis realisme. FS2020 nærmer seg, men P3D4 lever i beste velgående. Godt Nytt År
    1 point
  3. 1 point
  4. Ja det er vanskelig å ymte noe som helst egentlig, men jeg forsøker vel bare å gi et "relativt" nyansert bilde på alpha versjonen, tror det aller fleste forstår at den ikke speiler full versjonen. Men dæven å rabla hadde gått om man fikk lov he he.
    1 point
  5. Uten at jeg vet, så vil jeg tro v5 var like om hjørnet i fjor, men når MS slapp bomba med FS2020 så tror jeg dem fikk litt å tenke på - og ikke minst jobbe med. Derfor er enda v5 ikke lansert. Tror jeg da, selv om det er ren spekulasjon På meg selv blir det bygging av ny pc i løpet av våren og FS2020 Utover det, flotte bilder Ernst!
    1 point
  6. Her er FroogleSim sin nye gjennomgang. Han var ikke særlig imponert over satsingen i utgangspunktet, men nå har pipen fått en annen lyd
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...