Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 07. sep. 2019 i alle områder

  1. Hmmm ....tenke tenke. Jeg tror det står mellom to. Kjøpte et datablad på 80 tallet . Inne i bladet var det noen sider med et Basic program. Det tok 2 dager av påskeferien å programmere på en C64. Flysimulator med final approach på en eller annen flyplass. Og den virket på et vis. Senere ble det Sublogic Flight simulator på Commodore 64. ✈️
    1 point
  2. Første møtet mitt med simulator må være da jeg som ung gutt fant FS98 på salg og puttet disken i Playstation 1 for så å kjenne på den store skuffelsen over at det var er PC-spill 😅
    1 point
  3. Tror den første var Jane's ATF: Advanced Tactical Fighters. Men tror det var i F/A-18 Hornet 3.0 jeg virkelig kom i gang. Ellers var FS98 første sivile flightsimmen jeg eide.
    1 point
  4. ACE, som Mr.Knudsen nevner. Men også dette:
    1 point
  5. subLOGIC Flight Simulator II for Commodore 64. Jeg tror det må ha vært denne vanvittig dårlige grafikken som gjorde utslaget:
    1 point
  6. Tidlig -90-tall, Amiga med F18 Hornet og Airbus A320. Så ble det en pause før jeg startet med FS95 og har fortsatt med alle utgavene til jeg nå har P3d4.
    1 point
  7. Var noe som het F-15 Strike Eagle,tror jeg,tidlig 90-tall
    1 point
  8. US Navy Fighters var mitt første, seriøse, møte med flysimulatorer.
    1 point
  9. fs Commodore 64 veldig tidlig 80 åra ........så har gått gradene oppover 😂
    1 point
  10. Chuck Yeager's Advanced Flight Trainer i 1987.
    1 point
  11. Computer type Dragon 32 (som var medvirkende til å lage TextTV). Hadde Commodore 64 før BBC'en. Med den en "flysimulator", 737. Alt svart, noen linjer på skjermen, en firkant som nærmet seg i det man skulle lande. Gikk raskt over til rollespill (bare basert på tekst), helt til FS1 kom ut. Dette på en Toshiba slepbar PC, første PC jeg opplevde via jobb (NSB). Tro det eller ei, de var tidlig ute med både PC bruk og fibernettverk.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...