Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 12. mai 2019 i alle områder

  1. IL-2 er fortsatt mye bedre enn DCS når det gjelder andre verdenskrig, den eneste fordelen DCS har der er klikkbare cockpiter, noe jeg savner i IL-2. Ellers er IL-2 overlegen på de fleste punkter, spesielt liker jeg skademodelleringen, der er det forsåvidt også ting på gang i DCS hvor det jobbes med et helt nytt system for skademodellering, som så langt ser veldig spennende ut. Det er også noen interessante maskiner på vei blant annet Mosquito, P-47D, Me262, Fw 190 A8 og F4U, men det er et stykke igjen før DCS gjør andre verdenskrig like bra som IL-2.
    1 point
  2. Med halen til det som ser ut som en Tu-95, importerte motorer og fra samme produsent som den mer kjente IL-2 Sturmovik, presenteres Sovjets første jetbomber IL-28 som i NATO gikk under navnet Beagle, et fly helt etter min smak med andre ord 😁
    1 point
  3. Ja dette er en tidsperiode helt etter min smak også . Har skutt ned en hel del av Beagles i den gamle DCS . Canberra`en flyr jeg regelmessig i P3D4 og Sud Aviation Vatour så jeg gjøre imponerende manøvrer utenfor en flybase ved Reims i Frankrike i 1973 .
    1 point
  4. Veldig interressant å følge utviklingen framover fra de første jetbomberne på slutten av 40-tallet og utover på 50 og 60 tallet,det var veldig mange av dem! Her er noen flere fra samme periode: North American B 45 Tornado (First Flight 1948): English Electric Canberra (First Flight 1949): Sud Aviation Vautour 2B (First Flight 1952):
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...