Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 05. mai 2019 i alle områder

  1. Noen shots fra Flytampas fantastiske scenery, som nok er det beste sammen med Corfu, jeg har. Early morning.
    2 points
  2. Det går liksom ikke an å bli lei å ta Spitfire bilder, tar seg godt ut i alle vinkler 😁
    2 points
  3. En morsom variant av Me-109E, produsert og delvis utviklet i Spania etter WW2. Ironisk nok med Merlin-motor, og brukt i utallige spillefilmer som Me-109. Flys ofte på flyshow rundt om i verden, og jeg har selv hatt glede av nærkontakt både i Bodø og på Gardermoen. Flight Replicas har laget en kompleks og meget flott modell av denne historiske godbiten. Oppfører seg meget realistisk i P3D4, og er nesten på høyde med Accusim i generell kvalitet. Det som mangler er lydkvaliteten, her har FR tatt noen snarveier, men heldigvis er det lett å erstatte med gode lydfiler fra nettet. - I tillegg tilbyr Flight Replicas en nyutviklet modell av Bf-109G6, som kan kjøpes samtidig med pakkerabatt. Også denne modellen er gjennomført bra, og for min del en selvfølge i hangaren.
    2 points
  4. Skal dog sies at jeg har mine preferanser innen Spitfire’n, hater Griffon modellen da jeg syns de kort med kort snute ser penest ut, må være Merlin veit du, er heller ikke så glad i dem med avkuttede vingetipper, så fra Mk. I til Mk. IX er der jeg holder meg.
    2 points
  5. På tur til Sandane med Just Flight sin Duchess 76 for Aerofly FS 2 (bildene er komprimert):
    1 point
  6. 1 point
  7. Stemningsfullt! Siste bildet var jo knall!
    1 point
  8. Alt som spytter ild, får en tommel opp av meg. Og jeg er redd for at @Fredrik Edvardsen vil få en solid motpart fra denne siden Jeg mener, hvem vil vel ikke sitte i denne bøtten:
    1 point
  9. Ganske riktig Jeg fløy mye FSX for mange år siden, men combatsims er og blir det jeg er mest interessert i. Tidligere om årene har de stort sett vært ganske enkle men det har endret seg BRUTALT etter at en har begynt å få ekstremt nøyaktige moduler til DCS, som f.eks. Hornet, Harrier og ikke minst Tomcat'en. Og snart (Two Weeks™) F16 CM Block 50
    1 point
  10. Anbefaler på det sterkeste Envshade. Da slipper man dette tullet her. Holdt tidligere på med PTA profiler, men hjelpe meg for en tid det tok - og resultatet ble sjelden helt sånn som jeg ville ha det heller. Var alltid et kompromiss. Noe ble bra, mens andre ting ble dårligere. Kommer til å holde meg til Envshade, den gir veldig bra lyssetting jevnt over. Enten det er sommer, vinter, høst eller natt. Tror jeg betalte 4-5 euro for det på toppen av det hele, og den beste investeringen jeg har gjort Rent default er lyssettingen i P3D helt grusom.
    1 point
  11. Takket være Augustin Winther sitt fantastiske mesh av Norge for AFS2 - kan jeg nå ta en liten flytur i området vest for Førde Flyplass (Bringeland). Her er noen bilder fra den første testturen (bildene er komprimert).
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...