Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 02. mai 2019 i alle områder

  1. En morsom variant av Me-109E, produsert og delvis utviklet i Spania etter WW2. Ironisk nok med Merlin-motor, og brukt i utallige spillefilmer som Me-109. Flys ofte på flyshow rundt om i verden, og jeg har selv hatt glede av nærkontakt både i Bodø og på Gardermoen. Flight Replicas har laget en kompleks og meget flott modell av denne historiske godbiten. Oppfører seg meget realistisk i P3D4, og er nesten på høyde med Accusim i generell kvalitet. Det som mangler er lydkvaliteten, her har FR tatt noen snarveier, men heldigvis er det lett å erstatte med gode lydfiler fra nettet. - I tillegg tilbyr Flight Replicas en nyutviklet modell av Bf-109G6, som kan kjøpes samtidig med pakkerabatt. Også denne modellen er gjennomført bra, og for min del en selvfølge i hangaren.
    1 point
  2. Spanskbygde båter derimot... siste bra fra den kanten hette Nina, Maria og Pinta 😂
    1 point
  3. Jada, Battle of Britain brukte flere Buchòn under innspillingen. Disse flyene er jo mye nyere enn Me-109, og har ikke vært brukt i krigstjeneste, så det finnes ganske mange som er restaurert til flybar tilstand. Nesten alle flyfilmer med Me-109 bruker Buchòn som erstatning. Den har til og med vært malt som Hurricane i noen tilfeller, så det er en allsidig "filmskuespiller"
    1 point
  4. Fysj som du snakker ned Spitfire, Fredrik , noe av det vakreste som flyr. Også i FS-verdenen, hvor det er laget en del meget gode modeller, nevner A2A, RealAir, DCS og ikke minst IL2 . Har flydd alle sammen (unntatt "WOW"), og har hatt stor glede av alle varianter .
    1 point
  5. P3D er det som er nærmest ...lite kan brukes fra FSX (utgått på dato)
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...