Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I går
  2. https://flightsim.to/file/71935/enhf-hammerfest-airport
  3. Takker for tips! Det skal jeg prøve. Per nå så står lysene litt i hytt og pine og flere lys står i klynger. Ser ikke sånn ut i virkeligheten.
  4. Siste uke
  5. For custom lys istedenfor å bruke lysfunksjonen i taxiways så kan du bruke "light row", eventuelt i kombinasjon med Light Preset. Light row tegnes opp på samme måte som paintedlines og lar deg velge mellom forskjellige presets. Standard edge taxilights ligger allerede i lista default, men ved å gå i airport properties (der du setter navn og deletes) så kan du lage egne presets.
  6. METAR LFPG: 270900Z 18013KT 9999 BKN014 BKN019 07/04 Q0987 NOSIG METAR LOWW: 270850Z 15024G34KT 9999 FEW025 13/06 Q0995 TEMPO FM1000 18025G37KT
  7. Takker for svar. Avstander og slikt er greit, men det jeg lurer på er hvordan man får disse riktig i simulatoren? I mitt prosjekt står dem litt i hytt og pine, så spørsmålet er om det går an å plassere dem ut manuelt (gir det dårligere performance?) eller om det finnes bedre teknikker?
  8. de har og lansert a320 fcu (rundt 1750 norsk pris med moms, frakt er 250) https://winwingsim.com/view/goods-details.html?id=550
  9. https://forums.flightsimulator.com/t/sim-update-15-delayed/635719 Hi everyone, As you may know, Sim Update 15 was initially targeted to be released tomorrow, March 26th. After careful consideration, the Sim Update 15 release will now be moved to April with the exact date to be determined. Your feedback has helped us identify issues that we would like to continue to work on, so many thanks from our team for your detailed reports and efforts. Our beta testing will continue during this time, and forum discussion can be accessed here: Sim Update 15 Beta. We thank you for your patience and understanding and look forward to its release! MSFS Team
  10. Ja jeg ser nå at jeg ikke har fått med meg det svaret på fredag. Litt rart at hun på MS support heller ikke hadde fått med seg det før helga. Hun sa idag til morgen at de kjente til problemet, men at de ventet på en løsning fra Amerika. Det viktigste er at vi har en vei ut av problemet.
  11. HElt enig med at G2 er veldig utdatert i 26, men frem til da er det greit om jeg får leke litt med de
  12. Jeg fikk akkurat en mail fra Microsoft support. Skift språk til Engelsk(Amerikansk) og sett det til hovedspråket. Dermed fikk jeg logget inn på både MS store og Xbox appen. Nå er jeg igjen inne på FS og flyr. Dermed ser det ut til at påska er reddet i år også😀
  13. Det stemmer! Fixen din er fin, altså, men du må gjerne trimme litt rundt rullebane-enden der, er litt større spillerom der i virkeligheten (bra scenery fra Gaya, men også en del å ta tak i)
  14. Jeg har samme problemet som deg, og jeg har fulgt instruksjonene som kommer fram i linken som du har fått. Artikkelen er fra 2020, og det er ikke sikkert løsningene er riktige for det problemet som er oppstått nå. Problemet er at FS2020 trenger xboxappen og kontakt med MS store for å kjøre. Du er sannsynligvis,som meg logget ut av begge disse. Jeg klarer ikke å logge meg inn. Ved forsøk på innlogging kommer det opp et hvitt ark midt i bildet, og så skjer det ikke noe mer. Jeg har akkurat snakket med Microsoft support, og de sier at det er svært mange som opplever dette nå.De har ingen løsning idag, men håper å få det en av de nærmeste dagene. Det er bare å smøre seg med tålmodighet, og håpe på at SU 15 oppdateringen som skal komme i morgen løser problemet.
  15. Hørte en forholdsvis høy flystøy og slang meg på flightradar. Å joda der var det 3 stratotankere over huggu på meg på tur nordover. Har vært mye militær trafikk over her de siste par åra.
  16. Du finner løsningen her: "Please insert the Microsoft Flight Simulator Game Disc" Error message – Microsoft Flight Simulator Support (zendesk.com)
  17. Hei, er det noen som kan gi meg et tips? Jeg har to stasjonære PC,er. På en har jeg Windows 10 med FS2020 Premium, kjøpt på Microsoft Store for nedlasting. På den andre har jeg Windows 11 med FS2020 Standard versjon. Også den er kjøpt i Store for nedlasting. Begge er installert på hver sin PC. Når jeg prøver å starte FS får jeg bare beskjed om å sette inn spillCD. Dette skjer på begge maskinene. Selvsagt har jeg ikke spillCD til nedlastede versjoner. Er det noen som opplever, har opplevd, det samme og som kan tipse meg om løsning?
  18. …og hvis det er et rett strekke så skal de blå takselysene på hver side av taksebanen stå vinkelrett på taksebanen og rett overfor hverandre. Men alt dette visste du kanskje allerede?
  19. Er det Gaia sitt ENCN scenery med min «fix»? I såfall kan jeg nok trimme de trærne litt. Kanskje litt for tett skog ved approach-lysene?
  20. Blå takselys skal jo følge en viss standard på avstand mellom lysene. Er det et rett strekke skal det være 60m mellom lysene. Er det et kort rett strekke så går jo ikke det og da er det ofte 30m mellom hvert lys. I svinger kan det være ned mot 15m mellom lysene. Men nå er det jo slik at flyplasser ikke alltid følger denne standarden. Det står mer om dette i ICAO Annex 14. Noen utviklere setter blå lys med 3 meters (overdriver kanskje litt nå) avstand overalt og det blir jo litt feil. AIP viser faktisk veldig ofte riktig avstand mellom lysene. Så se på AIP så blir det ihvertfall ikke helt feil. Eller så du sende meg en PM så kan jeg finne ut hvor hvert lys evt skal stå.
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...