Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Å da ble det å laste ned demo på xplane11. Gidder ikke starte med å legge inn fsx tror jeg. selv om man har veldi my addons der. Er vell 3år siden sist man var i flysimverden. Må vell i bua å leite fram stikka å rudders😂
 3. Last week
 4. Gresset ser fint ut det, men den himmelen, skyene og skyggen skyene kaster på bakken er det som virkelig imponerer meg.
 5. The grass is always greener… especially when it’s procedurally generated.
 6. Airbus A320neoBeechcraft Bonanza G36Cessna 172S SkyhawkCessna 208 Grand Caravan EXDiamond DA62Icon A5Murdy CAP 10CubCrafters XCubRobin DR400TBM 930
 7. Prøver så godt jeg kan å gjenkjenne flyene som dukker opp på preview-materialet som legges ut. Hittil har jeg sett følgende: Diamond DA62 X-Cub Icon A5 Socata TBM 900 Turboprop (eller er det en Piper M500?) Noen som har noen korreksjoner eller tillegg ut fra hva dere har sett?
 8. Ja. Har sendt Norway Scenic som vedlegg til e-post. Det er viktig at du utfører installasjonen som beskrevet i "LesMeg" Rune_G
 9. Fungerer Scenic med FS9 mener du?
 10. Jan Tore nevner Norway Scenic. Har dette liggende og kan sende som e-post vedlegg dersom du ønsker. Det er på 83Mb. Rune_G
 11. "Og det aller viktigste er at den grusomme delayen på 0.5-1sec fra du trykker PTT til mottaker hører det er forbi." Men hvis du likevel er uheldig og snakker i munnen på en annen, vil en konstant dyp tone varsle om at du sender oppå en annen. Topp! :-) Sent fra min LON-L29 via Tapatalk
 12. Ja,Lennarts replacement textures finner du også på fsnordic.net.Det er de som er for Europa,Nord-Amerika og New Zealand,det er seks pakker (part 1-6): http://files.fsnordic.net/Flight_Simulator/Scenery/Replacement_Textures/
 13. Norway airports for fs 2004 kan du laste ned her: http://files.fsnordic.net/Flight_Simulator/Scenery/Norway/ Du trenger også Lennarts replacement textures og Norway Scenic,men vet ikke hvor du finner dem nå.
 14. Hva, er ikke Roger Wilco, et av de aller første voIP-systemene i historien, godt nok i 2019? Makan! Det er bare 20 år gammelt! Det nye systemet er helt topp, og ikke langt unna release. Det er slutt på voice-rom laget av ATC, hele frekvensbåndet er alltid live for alle innen rekkevidde (men 122.8 har en distansebegrensning på 20nm eller noe sånt for at livet skal være levelig på cruise!), så om man vil lage dyrelyder på 121.5 kan den uvanen nå også utforskes på VATSIM. VHF-effektene er knallgode med crackling, 400hz IDG støy, heterodyne, osv., men kan også deaktiveres for de som foretrekker clean voice. Attenuering over distanse er dritbra. Og det aller viktigste er at den grusomme delayen på 0.5-1sec fra du trykker PTT til mottaker hører det er forbi.
 15. Utrolig stilig at signalet brytes opp og endrer karakter ut fra hvor langt du er fra senderen enten dette er et fly eller ATC. Veldig bra at forbedringene ikke kun er knyttet til codec, men bl.a. Det jeg skriver over. Blir også spennende å se om det kommer ny(e) klienter og. Kanskje som app?
 16. Earlier
 17. siste update, riktignok noen dager gammel nå:
 18. Dette blir stas. Det er jo ikke en tur man tar HVERT år så dette blir utvilsomt neste års høydepunkt for min del.
 19. Stikka forover og motsatt sideror er vel løsningen på spinn.
 20. Men med mitt system kan jeg ikke kjøre X-Plane med grafikk og flyt som jeg vil.. Hva er forskjellen å kjøre den på USB pinne og ikke?
 21. X-Plane Den kan du kjøre på en USB pinne
 22. Fs9 biblioteket fra det gamle fs.no burde lastes opp på nytt. Flere som bruker denne aktivt og har stor glede av den. Funker stabilt og har det meste.
 23. Har stolen på et teppe,og har justert fjærene på pedalen ganske slakke
 24. Noen som har lure tips ang. stoler. Jeg bruker en kontorstol fra Ikea, men problemet er at den har hjul. Ser også at det som annonseres av gamingstoler har hjul. Når jeg da sitter og flyr og benytter pedaler så ender det med at jeg må holde meg fast i bordplata for å unngå og havne langt utpå gulvet... 😟 Hvordan har folk håndtert denne utfordringen ?
 25. Hvorfor ikke? det var siste simulatoren jeg følte fungerte stabilt, og samtidig har jeg heller ikke system til å kjøre FSX/P3D på spillbart nivå!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...