Gå til innhold

Vetle T. Fosse

Members
  • Innholdsteller

    189
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Vetle T. Fosse vant sist dagen den 6. april 2023

Vetle T. Fosse hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Vetle T. Fosse's Achievements

33

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sier du at du jobber med sykehuset, eller?
  2. Hvis dette emnet fremdeles er aktuelt, så savner jeg svært mye detaljerte scenery for norske sykehus, for eksempel Arendal, Kristiansand, Stavanger, Lørenskog/Ullevål, og Bergen.
  3. Spørs det. Eventuelle nyere modeller skal være ganske mye bedre og billigere enn G2 for at jeg bytter dem ut med det første. Heldigvis ingen hastverk med windows11...
  4. Jeg hadde en testflight med PMDG737 i går. Da virket ikke reverse thrust. Jeg har ikke fått anledning til å problemsøke men et medlem på discord mente det funket igjen etter avinstallering av SU15 Beta. Mulig en bug her da, altså.
  5. Hei. Jeg ser Rosten Heliport (ENRT Rosten Heliport - Handcrafted for Microsoft Flight Simulator | MSFS) har en nødvendig fil som må lastes ned fra captOle (North Europe oil/gas offshore installations - Landable! for Microsoft Flight Simulator | MSFS), men denne er slettet fra flightsim.to. Vet noen av dere hvor jeg eventuelt kunne fått tak i denne på annet vis?
  6. GSX, PMDG, Simbrief panel og FSTL har jeg selv og fungerer veldig bra. De øvrige har jeg ikke men det bør fungere uten for store snags. Jeg fant denne videoen om FSHud: GSX som nevnt har noen overkommelige inkompatibiliteter med VR. Ingenting som dreper gleden med det for meg, og alt funker som det skal men det er ikke helt som ved flatskjerm pga. vinduet som popper opp. Har ikke erfaring med Quest. Bruker selv HP Reverb G2. Den er knallbra!
  7. Jeg er veldig godt fornøyd med VR i MSFS. Jeg tenker det er noen "must-have" addons for å gjøre det komplett, men alt i alt fungerer det veldig bra. FSLTL som ai-addon er uproblematisk. Alt som legges inn i simulatoren, om det er scenery, fly, GSX, AI osv. skal fungere plettfritt. Derimot kan du oppleve noe knot med apper/paneler osv. som skal kjøre i VR. Som eksempel, GSX: Selve plassering av objekter og scriptene som gjør at folkene, bilene osv. gjør som de skal gjøre fungerer ypperlig. Derimot kan du merke noe snag med selve GSX-panelet i simulatoren. Tidvis popper ikke vinduet opp som indikerer ny handling, du får ikke hvor mange passasjerer som gjenstår før fullt [av]lastet, og slikt. Ikke de store greiene, men det mangler noe som vanligvis er helt tilstede ved flatskjerm. Med det sagt har de fleste utviklerne (arrester meg gjerne med den påstanden) begynt å tilpasse sine panel til VR-bruk også, så det begynner å bli langt mellom de store problemene. Navigraph har et veldig godt panel, som innledningsvis hadde litt snag. Nå er det blitt veldig bra. Hvis du tenker på å kjøpe VR, go for it. Du kommer ikke til å angre på det.
  8. Han karen har gjort en god jobb i å plassere en samling helipads i norge, men det er "kun" en plassering av helipad. Ingen øvrig scenery enn default. Har skrevet litt frem og tilbake med han og han kan foreløpig ikke lage noe mer detaljert. Det er også en utfordring med hans scenery at det ikke er mulig å velge bort dem man ikke ønsker, for eksempel ved kollisjon med annet - mer detaljert, scenery. Han har lagd exclusion for ENRT og ENBG men dersom det kommer nytt så må han manuelt oppdatere med nye exclusions. Jeg ønsker sterkt mer detaljerte helipads i Norge, så dersom noen tar utfordringen så ligger den der
  9. Veldig bra! Jeg kommenterte på den med noen forslag til andre prosjekter i området som kan være aktuelle, hvis du vil bryne deg på noen Takk for denne!
  10. Ikke uenig med deg med helikoptermodellen. HPG sin 145 derimot tilfredsstiller mine behov, særlig med mulighet for å lage scenarier å fly til på sparket. Vi mangler kun en del sykehus med helipads så er begynner det virkelig å likne noe Nydelig. Har kommentert med disse kildene til hans sweden scenario, så håper jeg han klarer å lage utvikle noe uten selve kartene
  11. Hei. Vedkommende som har lagd en scenerypakke for svenske helipads (Swedish helipads for Microsoft Flight Simulator | MSFS) er litt på gli mtp. å lage noe tilsvarende for norske helipads. Jeg finner ikke så mange kart over helipads utover Røst og Værøy på IPPC. Er det mulig å få tak i kart over helipads i tilknytning sykehus og likn., eller er de ansett som privateid og utilgjengelige for offentligheten?
  12. Spennende prosjekt. Dersom noen kan komme med tilbakemelding på om de har gjort noe med området rundt selve flyplassen og Kirkenesområdet generelt så hadde det vært fint. Er det ett sted som ser fælt ut fremdeles, så er det Kirkenesområdet, med høye spikes dårlig oppløsning på bakketeksturer og alt for mange trær...
×
×
  • Opprett ny...