Gå til innhold

Geir Haugmo

Premium Medlem
  • Innholdsteller

    357
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    4

Geir Haugmo vant sist dagen den 27. mars 2023

Geir Haugmo hadde det mest likte innholdet!

Om Geir Haugmo

Nylige profilbesøk

1 320 profilvisninger

Geir Haugmo's Achievements

96

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar. 👍 Vet ikke hva som skjedde, men jeg var tydeligvis logget ut av Microsoft kontoen min. Det kom en Windows update i går. Får skylde på det.
  2. Jeg skulle starte opp programmet i dag og fikk meldingen som i overskriften. Jeg skal forske på dette senere i dag, men hvis noen har en rask løsning så er jeg veldig takknemlig. 🙂
  3. Den er grei. Prøver i morgen. 🙂 Takk skal du ha.
  4. Hei. Jeg har forsøkt å installere den siste versjonen 2 ganger nå. I MSFS ser jeg bare 3 filer i flightrecorder. Hva gjør jeg galt? 🙂 [img]https://i.imgur.com/fxXZqEy.png[/img]
  5. Tror du vil finne at rapporteringskulturen i luftfarten forandret seg lenge før de marine hendelsene du beskriver. Uansett, lykke til med oppgaven. Blir spennende å høre hva du finner. 🙂
  6. Zurich (?) er ikke en verst by. Regner med at det er noe bedre enn Spectrum Holobyte, så vil du dele specen med oss? Er i tankeboksen selv. Ny, eller oppgradering.
  7. Greencom? Tydeligvis gått meg hus forbi. Noe mer info om dem i farta? Kvalitet. Hva skjuler seg bak av merkenavn osv. Nærmer seg oppgradering/ny ganske så snart.
  8. Tror dette kan være en naturlig "evolution". Tror nok Asobo har bygget erfaringer på svakheter og nye muligheter ettersom produktet har utviklet seg. Spennende synes jeg.
  9. Tok en rask tur. Husker ikke om klubbhuset og Busy Bee brakken var med før. Det er de nå. Og Air Express hangaren og NLA Hangaren, hvor begge har vært mine arbeidsplasser. Haydn til høyre og Oslo Flyklubb til venstre i den blå tyskerbrakka.. 🙂 Bildet er tatt av min bror før jeg tak han med på en tur i LN-NPT.
  10. Tusen takk for at du jobber med Fornebu.🙂
  11. Veldig bra! Takk skal du ha! ILS på 06/24 fungerer.
  12. Takk for svar. Tydelig at jeg ikke er oppdatert på feltet. Akkurat nå ligger TrackIR i en skuff. 🙂
×
×
  • Opprett ny...