Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. Siste time
  2. Noen flere som har en kraftig hump på 19L? Min første tur gikk til helvete - airborn lenge før jeg nådde VR med påfølgende krasj 🤣 Utover det så er Aerosoft ENGM hel fantastisk! Bedre flyt enn Orbx og mange flere detaljer. Viste seg at Finn hadde lagt igjen en liten fartsdump. Bruker Addon Linker og fjernet Orbx ENGM via den, men av en eller annen grunn lå det en "symbolic link" som Addon Linker ikke fjernet. (sikkert fra den siste oppdateringen som kom forleden)
  3. Takker, det hjalp å skru av ALT i konfigurasjonen, da ble det like bra flyt som med ORBX.
  4. I dag
  5. Motsatt her. 50fps ish med ORBX og godt opp mot 70fps med Aerosoft. Du kan også skru ned på detaljer i Aerosoft One. Anbefaler å fjerne passasjerer i terminalen om man ikke bryr seg om slikt og eventuelt kutte ned på road trafficen. Og detaljen du får med Aerosoft er VANVITTIG, by far det mest detaljerte sceneriet jeg har sett i simmen i sin skala.
  6. Det var bortkastede penger for min del foreløpig, fikk under 20FPS statisk på ENGM, over 40 med ORBX!
  7. Aha! Det forklarer nok mye, om ikke alt. Burde selvsagt gjort litt mer research på prisjakt før jeg la den ut. Takk dere!
  8. Ser ut til å være tilgjengelig nå: https://www.aerosoft.com/en/shop/flight/microsoft-flight-simulator/msfs-sceneries/msfs-europe/4286/aerosoft-mega-airport-oslo-gardermoen
  9. Kom nå frem på ORBX i går om det er en opppdatering av den versjon vites ikke
  10. I går
  11. JA, man må vel frem med fingeren, å få trykt på delete knappen, i morgen.👍👌
  12. Himmel! Artig den Norse-hangaren - kanskje ikke helt tilsiktet på videoen Men - dette blir bra, spørs om ikke Aerosoft-ENGM blir neste på kjøpslista, ja. Til og med tog!
  13. Kanskje denne hjelper deg? https://library.avsim.net/search.php?CatID=root&SearchTerm=mehlin+rainer+a380&Sort=Downloads&ScanMode=0
  14. Hei søker etter noen som kan hjelpe med A380 som AI fly. vet det er 2 versjoner og husker at TFS har en model en som heter ai_a380 om det er noen som har en slik og kan sende meg en så er jeg takknemlig. eller vet om en fungerende link. Mvh jan jfbarreng@gmail.com
  15. Søk på "DRONE" i CONTROLS OPTIONS, så kan du legge inn de knappene du vil for å flytte dronen, zoome etc.
  16. Dette hørtes greit ut, men jeg får det ikke til å virke, trenger mer detaliert oppskrift. Er det noen som kan/vil hjelpe meg??
  17. Ser ut til at den slippes i morgen 18/4.
  18. Helt sykt bra. @Jo Erlend Sund du er litt av en kunstner😁 Er det noe sjangse for en V3 av Trondheim?
  19. Siste uke
  20. Fikk løst problemet etter at fant tråden "Feil flyplass" og fulgte rådene til en som kaller seg Kasper 😀
  21. Hei. Nå begynner det å bli noen år siden jeg besøkte forumet her og håper at det fortsatt finnes kloke hoder her på noe jeg ikke helt forstår etter mye prøvelser osv. Installerte MSFS og fikk endelig installert PMDG sin 737-800 pakke. Prøvde nå i dag med å ta en test flyvning med 737 etter først ha sjekket hvordan Cessna så ut som standard på Gardermoen. Velger deretter PMDG sin 737 og deretter velge Torp som flyplass. Når MSFS laster inn, så befinner jeg meg da på Gardermoen i Cessna flyet og ikke i PMDG sin 737 på Torp. Er det noen som har en grei løsning på dette? Mvh. Pål (Larvik74)
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...